Annons

Annons

OMG! Nu tar föräldrarna över SnapchatFörst tog de över Facebook – nu tar de över Snapchat också. Frågan vi kan ställa oss är: var ska vi hänga nu?

För några år sedan lämnade vi allt mer Facebook, eftersom våra föräldrar började hänga där. Det började liksom bli lite jobbigt med att få likes och kommentarer på varenda. grej. vi. la. upp. Nu visar det sig, enligt The Wall Street Journal, att de börjar ansluta sig till Snapchat också. Oh no!!

Annons

Läs också: Så ser du om någon har tagit bort dig på Snapchat

Snapchat grundades för fem år sedan och har därefter vuxit lavinartat. Det är här många unga har börjat hänga just för att slippa ett socialt medie där föräldrarna också är. Men nu visar statistik att användandet av appen hos vuxna har ökat rejält.

snapchat
Bildkälla

Flera föräldrar som har fått frågan varför de hänger på Snapchat svarar att de helt enkelt vill spionera på sina barn (HJÄLP!) men också att de tycker att det är kul att använda alla filter, som katt-filtret och Face-swap. Alltså suck…

Bland amerikanska smartphone-användare uppskattas 38 procent av användarna i åldrarna 24 till 35 ha Snapchat installerat i sin telefon. Och av de som är 35 år och äldre använder 14% av användarna Snapchat. Det är en ordentlig ökning från 2013, då det bara var 5 respektive 2 procent som använde Snapchat.

Vem vet, snart får du kanske diverse snaps från dina föräldrars sommarnöjen. Många av dem har ju semester nu, så risken finns att de har gott om tid för att både installera och lära sig appen. Tjoho…

Förälder Snapchat
Bildkälla

Läs även:
14 saker du trodde att du var ensam om på Snapchat
Så tar du en printscreen på Snapchat (utan att det märks!)
Därför är det bra att dina föräldrar tjatar på dig

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar