Annons

Annons

OMG! Hen skulle ha varit ”A” i Pretty little liars egentligenDu kan inte ana vem producenterna hade tänkt skulle vara "A" i Pretty little liars egentligen.

Långt innan vi visste att Charles DiLaurentis var ”A” i Pretty little liars (okej, om det nu är han…) hade producenterna en helt annan idé om vem som skulle träda fram som den mystiska stalkern. I själva verket hade de tänkt att Spencer Hastings skulle vara den riktiga ”A”.

Annons

Tanken föddes när Mona avslöjades vara ”A” i slutet av säsong två. När manusförfattarna var tvungna att komma på en ny ”A” – långt innan Charles kom in i bilden – funderade de på att låta Spencers psykiska tillstånd förvärras.

Gilla FRIDA på Facebook

– Jag skulle ha varit i mörkret, typ, väldigt länge. Och det var något som fick alla medverkande att freaka ut. De tänkte avsluta säsongen med att jag kom på att Toby var ”A” och sen att jag blev ”A”, och sen hade man fått följa hur jag jobbade på att bryta ner tjejerna totalt, sade hon till Seventeen.

Pretty little liarsSpencer skulle ha varit ”A” egentligen.

Men, manusförfattarna och producenterna bestämde sig för att inte låta fansen hata Spencer alltför mycket, och avslutade hennes mörka period väldigt omgående.

I samma intervju avslöjade dessutom Troian Bellisario, som spelar Spencer, att hon inte tror att Spencer och Toby kommer att hålla ihop framöver.

– Jag tror verkligen att alla, eller åtminstone många, bara vill att folk de tycker om ska vara tillsammans. för att du gillar dramat och du gillar att se karaktärernas kamp. Men relationerna du skapar i skolan är inte nödvändigtvis de relationer som kommer att hålla resten av livet, sade hon också.

Och ja, även Troian säger att säsong sex garanterat är den mest spännande och intensiva säsongen hittills!

Foto: Abc family

Annons
Annons


AnnonsLaddar