Om Frida

Frida är Sveriges största plattform som riktar sig till unga tjejer. Du hittar oss här på sajten, på YouTube och i sociala medier (Instagram, Snapchat, Facebook och TikTok).

På Frida får du varje dag ta del av ett träffsäkert innehåll med fokus på de senaste kändisnyheterna blandat med peppande artiklar, kärlek och relationer. Vi skriver om de hetaste mode- och skönhetstrenderna, hacks och vad som händer i techvärlden.

Följ oss på Facebook, Instagram – och TikTok!

Vi på Frida vill ge er den bästa blandningen av underhållning och pepp. Vi jobbar alltid för att stärka unga tjejer och öka självkänslan bland våra läsare. Vi inkluderar alla oavsett sexualitet och därför är exempelvis våra kärleksartiklar alltid könsneutrala. Vi tror på unga tjejer och brinner för att stärka den rösten i samhället – oavsett om det är att ge läsarna chansen att ställa frågor till sin favoritartist eller reda ut vad ett HPV-vaccin är.

Bud- och besöksadress:

Humlegårdsgatan 6
114 46 Stockholm

Jobb och praktik

FRIDA är en del av Aller Media. Med varumärken som Elle, Femina, Frida och Baaam förser vi varje dag hundratusentals kvinnor med inspirerande och engagerande innehåll – digitalt, i sociala medier, i print och med poddar och event.

Här hittar du alla lediga tjänster samt praktikplatser inom företaget. Vi prioriterar i första hand journalistpraktikanter från högskola/universitet med en längre praktikperiod.

Redaktionen

Ansvarig utgivare: Cia Jansson

Redaktionschef Nathalie Mark
072 994 89 33 [email protected]
Redaktör Annie Li Eriksson
070 866 02 54 [email protected]
Redaktör (Baaam.se) Sofia Börjesson
073 234 09 45 [email protected]

Annonsera hos oss?

Är du intresserad av att annonsera på Frida?

Mer information och kontaktpersoner hittar du här.