Annons

Annons

Nya bilder på Iphone 7 har läckt (se dem här!)Ända sedan senaste versionen av Iphone släpptes så har det spekulerats i hur nästa kommer att bli - här är svaret!

Apple-lovers över hela världen har pratat, undrat och spekulerat i hur Iphone 7 kommer att vara. Vad kommer telefonen ha för nya funktioner? Blir den bättre? Hur kommer den att se ut? Nu kan vi ha fått svaret på några av de här frågorna.

Annons

Lista: Sju saker du borde veta om Iphone 7

Det har nämligen läckt bilder på vad som sägs vara Iphone 7. Tidigare har det cirkulerat en bild på en helsvart telefon, något som många hoppade högt av glädje när de såg. Men på den nya bilden syns ingen svart Iphone, bara de klassiska färgerna space grey, silver, roséguld och guld.

Ett klipp på sex sekunder har också släppts. Där visar någon upp vad de hävdar är den nya modellen. Sajten 9 to 5 Mac menar att man, på de här sex sekunderna, kan se att kameran är större, antennen går längst sidan på telefonen och att jacket för hörlurarna är borttaget. På den nya telefonen ska du, enligt sajten, inte kunna använda de vanliga Iphone-lurarna längre.

Ser du alla förändringar i klippet här nedanför?

Läs även:
Iphone 7 kan släppas i en helt ny färg (hiss eller diss?)
Iphone 7 kan få den coolaste designen någonsin
Så förbjuder artisterna dig att filma under sina konserter

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar