Annons

Annons

Ny Iphone förbjuder dig att filma på konserterDet här är en tråkig nyhet för dig som brukar filma på konserter. Apple har nämligen börjat utveckla en mobilkamera som ska stängas av automatiskt när du är på konsert.

Brukar du filma med din Iphone när du är på konsert? Då är det här ingen kul nyhet för dig. Den senaste tiden har flera artister och band klagat på att publiken för det mesta ser deras konserter genom mobilen när de filmar, i stället för att njuta av musiken i stunden. Nu har Apple dock kommit fram till en lösning på detta ”problem”.

Annons

Teknikföretaget har precis börjat utveckla en kamerafunktion i Iphone som ska göra att mobilkameran automatiskt stängs av när användaren befinner sig på en konsert. Telefonen ska känna av var du befinner dig med hjälp av gps:en, och om du befinner dig på ett ställe där en konsert pågår så kommer din mobilkamera att sluta fungera. Alltså… Va?!

Apple vill blockera din mobilkamera när du är på konsert.

Apple vill blockera din mobilkamera när du är på konsert.

Än så länge har Apple bara tagit patent på idén, så om du gillar att filma dina idoler så får du hålla tummarna för att den aldrig blir verklighet!

Kolla också in:
Här är misstaget som kan förstöra din Iphone
Så gör du din Iphone snabbare (på bara fem sekunder!)
Här är nya Iphone-laddaren (som kommer få dig att jubla!)

Foto: IBL/USPTO

Annons
Annons


AnnonsLaddar