Annons

Annons

Nu talar Selena ut om romansryktet med CaraUnder en längre tid har det ryktats om att det skulle vara en romans mellan Selena Gomez och Cara Delevingne. Nu har Selena valt att tala ut om ryktet!

Selena Gomez och Cara Delevingne är nära vänner, men förra året började ryktet cirkulera om att de två var lite mer än bara BFFs. Nu har Selena valt att kommentera det i en intervju och hon avslöjade bland annat att hon inte hade något emot ryktet…

Annons

”Ärligt talat så älskar jag det. Jag har inget emot det. Speciellt inte eftersom att de för en gångs skull valde att inte prata om andra människor i mitt liv, det var skönt. Cara är otrolig och öppen och hon gör att jag vågar vara öppen. Hon är rolig och äventyrlig och ibland vill jag bara ha det i mitt liv, så jag har inget emot ryktet”, sa Selena till PrideSource.

Hon valde dock inte att svara på om ryktet är sant eller inte, men hon berättade att hon vid flera tillfällen har ifrågasatt sin sexualitet:

”Jag tror att alla gör det, oavsett vem du är. Jag tror att det är hälsosamt att få perspektiv på vem du är innerst inne, fråga dig själv och utmana dig själv. Jag tror att det är viktigt att göra det”.

Vi håller helt med dig, Selena!

Mer om Selena Gomez:
Selena Gomez tvingas ta cellgifter
Lyssna: Selena Gomez nya låt Me and the rhythm
Sno stilen av Selena Gomez för under 700 kronor

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar