Annons

Annons

Nu stoppar Apple musiktjänsten SpotifyDet pågår ett storbråk mellan Apple och Spotify, som började med att Apple vägrade att godkänna Spotifys nya uppdatering. Nu undrar alla vad som kommer att hända!

Företagsjätten Apple, som bland annat gör Iphone, har hamnat i ett storbråk med musiktjänsten Spotify. Anledningen är att Apple vägrat att godkänna Spotifys senaste app-uppdatering, skriver MacRumors. Nu har musikappen kopplat in advokater, eftersom de menar att Apple orsakar användarna stor skada.

Annons

Apple har även tvingat Spotify att sluta med en av sina kampanjer. Om kampanjen inte skulle dras tillbaka så hotade Apple att ta bort musikappen från Apple Store. OMG!

Gilla FRIDA på Facebook

Spotify menar att Apple vill förbjuda musiktjänsten eftersom den konkurrerar med Apple music, och de får medhåll från en senator i USA som kritiserar att stora företag gör det svårt för mindre konkurrenter att lyckas, skriver MacWorld.

Nu undrar såklart alla vad som kommer att hända. Tanken på att Spotify kan försvinna från App Store, och då från alla Iphone, känns ju helt sjuk?! Vi hoppas att företagen blir sams snart så vi slipper oroa oss.

Läs även:
Här är nya funktionen för dig som älskar Spotify
Så enkelt får du musiken att sluta spela när du somnat
7 saker du ALLTID får höra om du har sprucken skärm på mobilen

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar