Annons

Annons

Nu släpps 72 helt nya emojisar (äntligen!)Du använder förmodligen emojisar lika ofta som du använder bokstäver. Så vad sägs om att du snart kommer att ha 72 helt nya att använda? Vi på FRIDA jublar!

Selfie-armen, clownen, prinsen och fjärilen är bara fyra stycken av de 72 nya emojisar som snart släpps. Hur länge har vi inte väntat nu liksom?! Det är bara att inse att du och dina BFF’s aldrig kommer att få nog med emojisar – de är ju så mycket smartare än att faktiskt använda bokstäver.

Annons

Hela listan: Det betyder ALLA emojis på Snapchat

Den nya uppdateringen som ska innehålla de 72 nya emojisarna kommer redan i slutet av juni. Perfekt till sommaren, med andra ord! Här nedan kan du se 56 av de nya:

nya emojisar

Läs mer: Instagram förbjuder populär emoji

I sommar kommer du alltså att kunna skåla med dina vänner, visa mer specifikt vad du äter eller berätta om du ser något spännande djur på semestern. Även om emojisarna släpps i juni kommer det att dröja ytterligare en stund innan du har dem i din telefon. Det behövs nämligen uppdateringar och nytt typsnitt i Ios, Android och de andra operativsystemen först, men vi hoppas att de jobbar snabbt så att vi kan få börja använda de här snart!

Läs mer om Iphone:
Här är misstaget som kan förstöra din Iphone
Därför ska du inte stänga av apparna i din Iphone
Så låser du upp en Iphone (utan att knappa in lösenkoden!)

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar