Annons

Annons

Nu kan du använda emojisar på ett helt nytt sätt i SnapchatDet nya sättet att använda emojisar på i Snapchat är genialiskt och det kommer garanterat att få dig att bli ännu mer beroende av appen. Happy snapping!

Snapchat är förmodligen redan den app som du använder allra mest för att ta snygga/roliga selfies eller för att visa dina vänner vad du har för dig. Nu har appen fått en helt ny funktion som gör att du kan använda emojisar på ett nytt sätt när du spelar in en video.

Annons

katt snapchat emojiBildkälla

Det kallas för 3D-emojis och innebär alltså att du kan välja bland ett antal emojisar att pimpa dina videos med. Allt du behöver göra är att spela in en video, trycka på emoji-knappen, placera den där du vill ha den och sedan trycka och hålla nere fingret på emojin. Du måste välja en emoji från den särskilda emoji-knappen, inte från textverktyget, för att få den animerad.

Läs mer: Här är appen som visar om din crush gillar dig

Med den nya funktionen kan du alltså lägga in en emoji på saker som rör sig i videon, så som människor, djur eller bilar. Så coolt! Tyvärr finns funktionen bara för Android än så länge, men Snapchat har lovat att den även ska finnas för Iphone inom några veckor. YAY!

Läs mer om appar:
Dina Snapchat-bilder är INTE hemliga längre
5 smarta hacks du bara MÅSTE känna till på Snapchat
Det betyder Snapchats emojisar – egentligen

Annons
Annons


AnnonsLaddar