Annons

Annons

Nu gör Snapchat om hela chatt-funktionenBrukar du också använda chatt-funktionen i Snapchat? Nu kan den komma att göras om till det bättre. Här är förändringarna som är på gång!

Snapchat bara växer och växer, men det finns fortfarande vissa problem med appen som gör att den inte är nummer ett på alla områden. En av funktionerna som skulle kunna förbättras är chatten – och nu verkar det vara på gång!

Annons

Snapchat vill framöver att du i chatten ska kunna ha vanliga ljudsamtal med dina kontakter, liksom videosamtal. I dag kan man hålla inne den blå pricken för att se varandra och prata, men den nya funktionen ska alltså vara i betydligt bättre kvalitet!

Du ska även kunna skicka bilder direkt från din telefons kamerarulle istället för att behöva ta alla bilder genom appen. Hur bra?! Det här är något vi verkligen har saknat. Även digitala teckningar (som du själv ritar) ska du kunna skicka till den du chattar med. Kul!

Den nya Snapchat-chatten kommer i så fall att vara väldigt lik Facebook Messenger, vilket inte är särskilt förvånande då Snapchat och Facebook är stora rivaler när det gäller att locka användare.

Vi är sjukt peppade på den nya chatten och tror att den kommer att vara hundra gånger bättre än vad den är i dag! Men visst hade det varit skönt om chatt-meddelanden inte raderades så fort…? Det kanske blir nästa steg!

Läs mer om Snapchat:
Dina Snapchat-bilder är INTE hemliga längre
Guide: Så får du ALLA troféer på Snapchat
Hela listan: Det betyder alla emojis på Snapchat

Annons
Annons


AnnonsLaddar