Annons

Annons

Nu går Niall Horans dröm i uppfyllelse – utan One DirectionDu kanske tror att Niall Horan har allt han någonsin velat ha, men så är det faktiskt inte. Det är först nu som hans stora barndomsdröm håller på att gå i uppfyllelse!

Niall Horan har i sitt liv redan hunnit med att resa jorden runt (flera gånger!) och vara medlem i världens största pojkband. Hans stora barndomsdröm har dock, trots allt det andra, ännu inte gått i uppfyllelse. Nu verkar det dock som om det är på väg att hända!

Annons

Läs mer: Därför har Niall Horan inte lyckats hitta kärleken

Twitter öppnade Niall upp sig om sin stora barndomsdröm och skrev även där att den håller på att bli sann. Chockerande nog har den varken med musik eller golf att göra! För närvarande håller han på att leda och träna fotboll tillsammans med några av de största legenderna genom tiderna.

Läs mer: Niall Horan lämnar musiken (för att satsa på golf!)

Allt detta görs för välgörenhetsprojektet SoccerAid. Projektet för samman fotbollsstjärnor och kändisar i en rolig match med syftet att samla in pengar. Niall är tränare för laget ”Rest of the World” och han är verkligen exalterad över det.

Matchen kommer att spelas den 5 juni och vi ser fram emot att se Niall på planen!

Läs mer om Niall Horan:
Niall Horan bekräftar: ”Jag ska satsa på golfen!”
Niall Horan har blivit dumpad: ”Är besviken!”
Shawn Mendes: ”Jag vill göra musik med Niall Horan!”

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar