Annons

Annons

Nu bekräftar Briana Jungwirths pappa att ryktet är SANTBriana Jungwirths pappa har nu gått ut offentligt och bekräftat att hans dotter och Louis Tomlinson ska ha barn.

Så, allihopa, det är trots allt sant att Louis Tomlinson och stylisten Briana Jungwirth ska ha barn. Hennes pappa, Joe Jungwirth, har i en exklusiv intervju med brittiska Daily mail bekräftat graviditeten.

Annons

”Briana är riktigt blyg, hon är stark, men hon är blyg, och hon har det lite tufft med det. Hon är superstressad just nu och smsar mig hela tiden”, berättar pappan för tidningen.

Han avslöjar i intervjun att Briana är gravid i tredje månaden och att hon berättade nyheten för sin mamma, pappa, styvpappa och styvbror för ungefär två veckor sedan.

”Det är vårt första barnbarn. Vi är så exalterade, men Briana mår bra. Det är såklart en chock, du vet, de är fortfarande unga, saker och ting händer, men jag supportar henne. Jag älskar henne över allt annat”, fortsätter han.

Läs också: 12 bevis på att Louis Tomlinson kommer bli en grym pappa

Pappan vädjar också till One Direction-fans världen över att sluta hävda att nyheten är falsk, eftersom både Louis och Briana tycker att det är jobbigt. Han förklarar även att anledningen till att de inte har gått ut och bekräftat nyheten offentligt ännu, är för att Briana tycker att den plötsliga uppmärksamheten är för jobbig.

”Det är riktigt läskigt för henne som är gravid, särskilt när hon bara är 23 år gammal. Det är överväldigande”, säger pappan också, och tillägger att både han och hennes mamma är oroade för dottern.

”Jag hoppas verkligen att all uppmärksamhet inte förstör hennes liv”, säger hennes mamma i samma intervju, och syftar på alla hemska kommentarer hon har läst på nätet om dottern.

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar