Annons

Annons

Nu är det bekräftat när One Direction kommer ta en pausOne Direction kommer att ta en paus från varandra - och nu har det avslöjats att det är tidigare än vad vi trott innan.

Nu står det klart att One Direction kommer att ta en paus efter sitt femte skivsläpp, och att deras pågående turné One the road again blir den sista gången vi får se dem på ett tag.

Killarna väntas ta en paus från varandra i mars 2016, för att testa på soloprojekt och att bara vara lediga – för det har de ju knappt varit sedan allt drog igång.

Annons

Läs också: Quiz: Hur mycket kan du om One Direction?

”De är riktigt bra vänner och supportar varandra. De är väldigt medvetna om att de kommer att kunna jobba med egna saker, samtidigt som de håller ihop. Det blir spännande för dem, både på eget håll och som grupp”, berättar en insatt källa för E online.

Men, värt att nämna är att själva bandet inte kommer att påverkas och att de är noga med att understryka att pausen INTE går att översätta till att de ska splittras – vilket vi såklart hurrar över. Och visst är de värda lite semester trots allt?

Annons
Annons


AnnonsLaddar