Annons

Annons

Nick Jonas: ”Jag behövde gå upp sju kilo muskler”Nick Jonas är äntligen tillbaka i tv-rutan. Nyligen hade hans nya serie Kingdom premiär i Sverige och vi passade på att fråga honom om förberedelserna och utmaningen.

Nick Jonas är inte bara en fantastisk sångare som gjorde årets comeback 2014. Han är även tillbaka i tv-rutan i den nya serien Kingdom, där han spelar MMA-fightern Nate.

Vad har varit mest utmanande med serien?
– Serien är väldigt intensiv och djup. Och jag behövde förändra mig själv fysiskt sett till att bli en helt annan person. Jag behövde gå upp sju kilo muskler och att pusha mig själv var både nödvändigt och utmattande, säger Nick när han ringde upp FRIDA.

Annons

Hur förberedde du dig inför rollen?
– Jag tränade med en coach för att få upp fysiken och sedan fick jag sätta mig in i vem min karaktär är och vilken värld han lever i. Jag älskar att spela honom och att vara en del av serien.

Är du lik din karaktär?
– Ja, på vissa sätt. Han är väldigt inåtvänd och visar inte så mycket känslor, vilket gör rollen ännu svårare att spela. Du måste berätta hans historia på ett tillbakadraget sätt men han öppnar sig mer och mer med tidens gång. Jag kan på samma sätt öppna upp mig som han gör, efter ett tag.

Första avsnittet finns på TV4Play.
Se musikvideon till Nicks singel Jealous HÄR!

Foto huvudbild: UNIVERSAL MUSIC

Annons
Annons


AnnonsLaddar