Annons

Annons

Niall Horans pappa avslöjar saker om One DirectionUnder pausen har vi inte lika bra koll som tidigare på killarna i One Direction. Som tur är har Niall Horans pappa, Bobby, gett oss de senaste detaljerna!

Niall Horan och resten av killarna i One Direction har poppat upp lite här och var på jorden sedan de påbörjade sin paus. Vi tror att vi har ett litet hum om vad de har för sig, men faktum är att vi vet väldigt lite detaljer om deras liv samt hur deras vänskap ser ut numera.

Annons

Läs mer: Därför har Niall Horan inte lyckats hitta kärleken

Nyligen sprang ett fan på Nialls pappa, Bobby Horan, och han berättade då en hel del om vad killarna har för sig! Han avslöjade också att det var jobbigt att behöva se sin son växa upp genom olika medier, men att han precis hade pratat med Niall på telefon.

Läs mer: Niall Horan bekräftar: ”Jag ska satsa på golfen”

Harry Styles är den enda av killarna i bandet som har besökt Nialls hemstad. Harry och Nialls pappa är dessutom väldiga nära vänner och brukar smsa med varandra om hur läget är. Bobby berättade att Harry och Niall är de två som har förändrats minst av de fyra sedan pausen började och att de delar sin tid lika mellan London och Los Angeles.

Läs mer: Niall Horan: ”Jag vill gifta mig med Selena Gomez”

Bobby berättade också att Louis Tomlinson och Niall är väldigt nära fortfarande, men att Louis såklart är mer upptagen nu sedan sonen Freddie kom till världen. Något nytt om Liam Payne avslöjade han dock inte, utan det enda han sa var att Liam älskar sina fans och att uppträda (men det visste vi ju redan)!

Det är alltid roligt att få en inblick i vad killarna har för sig. Roligt att höra att killarna fortfarande är nära varandra!

Läs mer om One Direction:
Fans kastade vatten på Niall under 1D-konsert
7 känslor som alla Directioners känner igen
Det här skulle killarna i 1D jobbat med om de inte vore artister

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar