Annons

Annons

Niall Horan har blivit dumpad: ”Är besviken!”Vi hoppades verkligen att romansen mellan Niall Horan och Selena Gomez skulle leda till något seriöst, men nu har Selena valt att dumpa honom. Igen!

Det var i slutet av 2015 som Niall Horan och Selena Gomez dejtade för fullt, men nu verkar kärlekssagan vara över mellan stjärnorna. En källa berättar för Hollywood Life att de har gått tillbaka till att bara vara vänner igen.

Annons

”Niall och Selena valde att avsluta romansen eftersom Selena inte ville att det skulle bli mer seriöst mellan dem än vad det var. Niall var dock väldigt lycklig över att de dejtade och han hade gärna fortsatt att dejta henne. Nu när det har gått lite tid inser han att det aldrig kommer att bli dem två. Han är okej med att vara hennes vän och han är inte hjärtekrossad, däremot är han väldigt besviken över att de inte fick chansen att bli ett par”.

Niall och Selena har dejtat lite fram och tillbaka sedan de träffades första gången, så vi har inte gett upp hoppet om att de kanske hittar tillbaka till varandra ännu en gång!

Läs mer om Niall Horan:
Niall Horan: ”Jag vill gifta mig med Selena Gomez!”
Shawn Mendes: ”Jag vill göra musik med Niall Horan!”
Niall Horan bekräftar: ”Jag ska satsa på golfen!”

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar