Artikeln innehåller reklamlänkar
Klä dig som Billie Eilish

Sno stilen av Billie Eilish: 11 matchande set till budgetpris

Det är aldrig lätt att sno stilen från en kändis. Och allra svårast är kanske Billie Eilish som alltid briljerar med riktigt coola plagg. Vi har dock screenat nätet och hittat 11 riktigt snygga matchande set - till bra pris!

Vilken kändis tycker du har den coolaste stilen? Gillar du lyxigt och sportigt som Kim Kardashian eller cool  glamour som Zendaya? Vi på FRIDA älskar olika och har fastnat lite extra för Billie Eilish som lyckats göra high fashion av färgstarka och sköna matchande set.

Sno stilen! Klä dig som Billie Eilish

Men bara för att hennes kläder ser sköna och avslappnade ut betyder inte det att de är billiga. Billie Eilish matchande set har ofta snygga detaljer som står ut. Men vi har gjort det lätt för dig att sno hennes stil, utan att det lämnar hål i din plånbok.

11 snygga och coola matchande set

Matchande set från Cubus

1. Färgstark och helgult. Ett snygg set från Cubus som funkar lika bra till sandaler som ett par sneakers. Här kan du köpa byxorna (länk till Apprl) och här kan du köpa jackan (länk till Apprl)

Matchande set från Asos

2. Snyggt mjukis-set i flera olika färger, från Ellesse. Här kan du köpa det (länk till Awin.com)

Matchande set från Asos

3. Ett mönstrat set från Collusion som vi mycket väl hade kunnat se på sångerskan. Här kan du köpa byxorna (länk till Awin.com) och här kan du köpa skjortan (länk till Awin.com)

Macthande set från Bohoo

4. Coolt regnbågsfärgat set från Boohoo. Snyggt på festen eller strandhänget. Här kan du köpa det (länk till Awin.com)

Matchande set från Boohoo

5. Ett klassiskt kostym-set med snygga kritstrecksränder som enkelt går att piffa med ett glittrigt linne eller en neontröja. Här kan du köpa det (länk till Awin.com)

Matchande set från Asos

6. Mjukisbyxor med matchande kort jacka, från Collusion. Här kan du köpa det (länk till Awin.com)

Matchande set från NAKD

7. Privat kan man ofta se Billie Eilish i neutrala mjukis-set, som detta från NA-KD. Här kan du köpa tröjan (länk till Na-kd) och här kan du köpa byxorna (länk till Na-kd)

Matchande set från Carhart

8. Ett rutigt set, från populära Carhartt. Snygga mjukisbyxor med tillhörande vindjacka. Här kan du köpa det (länk till Awin.com)

Matchande set från NAKD

9. Mönstrat och dressat set från NA-KD, som helt klart drar ögonen till sig. Här kan du köpa kavajen (länk till Na-kd) och här kan du köpa byxorna (länk till Na-kd)

 

Matchande set från Boohoo

10. Ribbat set med klänning och kimono. Finns i flera färger och kommer från Boohoo. Här kan du köpa det (länk till Awin.com)

Matchande set från Cubus

11. Set med short och blazer, för en cool sommar-look, från Cubus. Här kan du köpa blazern (länk till Apprl) och här kan du köpa shortsen (länk till Apprl)

LÄS MER:

Billie Eilish vill hjälpa fans som lever med självmordstankar

Test: Välj ett plagg och se vem i After du är!

FRIDA listar! 12 skönhetsprodukter som vi älskar