Monki släpper t-shirts för att få oss att prata om känslor

Monki vill få oss att prata mer om hur vi mår – släpper t-shirt med tryck

Monki fortsätter sitt samarbete med Mental Health Europe. Nu släpper de en kollektion med t-shirts i hopp om att få oss att omfamna våra känslor.

I höstas släppte Monki en kollektion med olika budskap, med vilka du kunde visa hur du mår. Syftet var att öka medvetenheten om sociala mediers effekt på ungas mentala hälsa. Nu kommer ytterligare en kollektion för att belysa psykisk hälsa – och den här gången vill kedjan att vi ska omfamna våra känslor.

Med fyra olika t-shirts – i rosa, orange, vitt och beige vill de uppmuntra till diskussioner kring ämnet. Tröjorna kommer med två olika tryck. Det ena är ”Embrace your feels” och det andra är ett längre manifest som lyder: ”Maybe you’re sad, maybe you’re happy. Maybe you’re feeling nothing or everything, all at once. Either way, always try to be gentle with yourself. Whatever you’re feeling is OK. What’s normal anyway? Normal is a boring word. We’re lonely, we cry. We laugh, we love. Beign human is complex. Embrace it all”.

Monki släpper t-shirt med tryck

Även den här gången har de samarbetat med Mental Health Europe, en icke-statlig organisation som jobbar för att främja psykisk hälsa och ta bort stigmat kring psykisk ohälsa.

– Att stärka unga kvinnor är kärnan i allt vi gör på Monki. Vi är mycket stolta över att fortsätta vårt samarbete med Mental Health Europe, och hoppas att uppmuntra människor i vårt samhälle att uttrycka sig och visa känslor utan rädsla, säger Jennie Dahlin Hansson som är VD på Monki.

Kollektionen finns tillgänglig online och i butik redan nu. Se alla t-shirts nedan.

Monki släpper t-shirts med tryck

Orange t-shirt med tryck. Se mer här. (reklamlänk från Apprl)

Monki släpper t-shirts med tryck

Lila t-shirt med orange tryck. Se mer här. (reklamlänk från Apprl)

Monki släpper t-shirts med tryck

Beige t-shirt med tryck. Se mer här. (reklamlänk från Apprl)

Monki släpper t-shirts med tryck

Vit t-shirt med tryck. Se mer här. (reklamlänk från Apprl)

Läs mer:
Gult är vårens trendfärg! 15 toppar att bära varje dag
23 vita sommarklänningar till studenten eller midsommar
Glitter har släppt trendig snäckkollektion till våren
Bianca Ingrossos har gjort kollektion med Puma – se alla plagg

Foto: Monki