Artikeln innehåller reklamlänkar
H&M:s badnyheter 2019

H&M har fått in nya badkläder – här är våra favoriter!

Längtar du efter sommar och sol? Då bara måste du spana in H&M:s badnyheter för 2019. Här finns allt från gula bikinis till en zebramönstrad baddräkt.

Vårkänslorna har precis gjort entré men redan nu är det sommar, sol och strandmodet som står i fokus. Flera stora modehus har släppt årets badkläder och för H&M är det inget undantag.

En av årets största trendfärg är helt klart gul – något som syns i den nya badkollektionen. Bland H&M:s nyheter ser vi även randigt, volanger, smala band och zebramönster.

Se våra favoriter från H&M:s badnyheter 2019:

Gulrandig bikini från H&M

Gul bikini med vita ränder och uddkant. Här hittar du överdelen (länk till Apprl) och här hittar du underdelen (länk till Apprl).

Rosa ribbad bikini

Aprikosfärgad bikini i ribbat material. Här hittar du överdelen (länk till Apprl) och här hittar du underdelen (länk till Apprl).

Grönvitrandig baddräkt

Randig baddräkt i mörkgrönt och vitt med smala band. Här hittar du den (länk till Apprl).

Svart volangbikini

Svart bikini med volanger och hög byxa. Här hittar du överdelen (länk till Apprl) och här hittar du underdelen (länk till Apprl).

Röd baddräkt med blommor på

Röd baddräkt med små vita blommor. Här hittar du den (länk till Apprl).

Vit prickig bikini

Vitprickig bikini med volanger och knytband. Här hittar du överdelen (länk till Apprl) och här hittar du underdelen (länk till Apprl).

Rödblommig bikini med volanger

Rödblommig bikini med volanger och hög byxa. Här hittar du överdelen (länk till Apprl) och här hittar du underdelen (länk till Apprl).

Gul baddräkt

Gul baddräkt med smala band. Här hittar du den (länk till Apprl).

Blåvitrandig bikini

Blåvitrandig bikini med uddkant. Här hittar du överdelen (länk till Apprl) och här hittar du underdelen (länk till Apprl).

Röd one shoulder bikini

Röd bikini i one shoulder-modell med uddkant. Här hittar du överdelen (länk till Apprl) och här hittar du underdelen (länk till Apprl).

Zebrabaddräkt

Baddräkt i zebramönster med smala band. Här hittar du den (länk till Apprl).

Gulrandig bikini

Gulrandig bikini med rosett upptill. Här hittar du överdelen (länk till Apprl) och här hittar du underdelen (länk till Apprl).

Läs mer:

17 vita studentklänningar i spets till 2019

16 fina plagg i vårens stora trendfärg gul