Artikeln innehåller reklamlänkar
Skjortjackor våren 2020

Gör som Kenza och Bianca - bär vårens trendiga skjortjacka!

Plötsligt ser vi den överallt, skjortjackan. Och den är vårens trendigaste och bästa plagg! Inspireras av Bianca Ingrosso och Molly Sandén – här är 11 snygga skjortjackor.
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nu
Slå på ljud

Den trendiga skjortjackan har verkligen slagit igenom stort och finns nu i många olika färger och modeller. Och det är inte konstigt att plagget blivit populärt. Finns det något bättre än en snygg skjorta som du kan ha både inom- och utomhus hela våren?

Kändisar och influencers älskar skjortjackan

Vi ser skjortjackan användas utav olika kändisar hela tiden. Många har plagget istället för jacka eller enkelt över ett linne eller en t-shirt, helt beroende på vilket sammanhang du använder din skjortjacka i.

https://www.instagram.com/p/B9hkZFcjWFc/

Bianca Ingrosso bär snyggt upp den här rutiga modellen, som hon själv tycker får henne att se ut som Pippi Långstrump.

https://www.instagram.com/p/B-JnL00HIuB/

Margaux Dietz äter pizza på Taverna Brillo i en snygg, mer avslappnad modell.

https://www.instagram.com/p/B7Y4XtUH-vr/

Och Kenza kör på en byxdress där ovandelen är en snygg skjortjacka i beige.

https://www.instagram.com/p/ByS9MD3okg8/

Molly Sandén hade en snygg, knallrosa overshirt på sin turnépremiär, i glansigt material. Perfekt för fest!

11 fina skjortjackor i butik

Det finns som sagt många fina skjortjackor att välja mellan just nu, vi på FRIDA har screenat utbudet på nätet och hittat några favoriter:

Machester skjortjacka från Lindex

1. Den här snygga skjortjackan är tillverkad i manchestertyg och kommer från Lindex. Enkel att matcha till alla dina andra plagg. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Skjortjacka ull

2. En härlig jacka i ullmix från Y.A.S, som kan bli ditt enda ytterplagg när värmen börjar komma. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Skjortjacka från Asos

3. En avslappnad skjortjacka i oversize-modell, från Topshop med snygga knappar. Här kan du köpa den (länk till Awin.com)

Kort beige skjortjacka

4. En kort skjortjacka i vårigt beige nyans, från Pieces. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Lila overshirt från & Other Stories

5. Vi älskar den här lila färgen, på & Other stories skjortjacka. Lila är dessutom en av vårens trendigaste färger. Så du slår två flugor i en smäll! Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Skjortjacka BikBok

6. Okej, det här är ingen formell skjorta, men en snygg tolkning av en skjortjacka i sweatshirt-stil. Från Bikbok. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

Svart skjortjacka från Monki

7. Ibland vill man bara bära svart. Då är den här snygga skjortan från Monki det perfekta basplagget. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Sjortjacka i jeans från Gina Tricot

8. Finns det något som säger vår mer än en jeansjacka? Nej, trodde inte det va. Den här skjortjackan från Gina Tricot i denim är alltså vårens bästa plagg. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

Brun manchesterjacka från H&M

9. Vi älskar denna bruna manchesterskjortan från H&M. Enkel och snygg, passar till både vardag och fest. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

Kort skjortjacka från Gina Tricot

10. En riktigt härlig midjekort skjortjacka som är avklippt nedtill, från Gina Tricot. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

Rutig skjortjacka

11. Rutor går alltid hem! Den här snygga skjortan från Noisy May är perfekt att slänga över armarna när det blir kyligare på kvällen. Här kan du köpa den (länk till Tradedoubler.com)

Foto: Instagram

LÄS MER:

Så möter du våren 2020 – baserat på ditt stjärntecken

Bianca Ingrosso frontar Nellys nya vårkollektion – se plaggen

Test: Välj ett plagg och se vem i After du är!