vita studentklänningar 2021

Studentklänningar 2021 – säsongens 22 finaste vita klänningar

Är det din tur att ta studenten i år? Grattis! Vi listar 22 vackra, vita studentklänningar att kika in i butik. Vilken blir din favorit?

Har det blivit din tur att ta studenten i sommar 2021? Fira en av dina viktigaste dagar i livet och glöm inte att ge dig själv en klapp på axeln och njut av denna härliga dag. Dagen till ära så brukar vita klänningar vara rätt klädkod men självklart kan man bära vad man vill denna speciella dag.

Vita studentklänningar 2021:

Vi har gjort det jobbet åt dig och handplockat säsongens 22 finaste vita klänningar som passar perfekt till studenten! Allt från den i klassisk spets och bomull till den i omlottmodell, med knyte i midjan och puffärmar i både långa och korta modeller. Vilken blir din favorit?

Kort vit klänning med volangpartier från Moments New York. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Vacker vit långärmad klänning med markerand midja och ballongärmar från Bubbleroom. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit omlott-klänning med frill från Bubbleroom. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit tight studentklänning i spets, från Bubbleroom. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit miniklänning i bomull med puffärmar, en fyrkantig halsringning och en definierad midja från & Other Stories. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit klänning i meshkvalité från Happy Holly. Klänningen har vackra spetsdetaljer och kjolen består av volanger i flera våder. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit midi-klänning från By Malina med spetsdetaljer. Den finns här (reklamlänk från Awin).

Vit studentklänning i spets från Bubbleroom. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Blommig vit off shoulder-klänning med spetsar och voluminösa ballongärmar från & Other Stories. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit vacker klänning med volangdetaljer från Moments New York. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit plisserad studentklänning med knyt i midjan från Bubbleroom. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit miniklänning i mjukt linne med korta puffärmar från & Other Stories. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vacker vit spetsklädd klänning med långa ärmar i trikå från Chiara Forthhi. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vacker klänning i satin med en draperad, feminin rygg och en lätt utsvängd kjol perfekt till studenten, från Moments New York. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit studentklänning med voluminös puffärmar och blommiga detaljer från & Other Stories. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit klänning i romantisk stil i en elegant modell i vacker spets från La Redoute Collections. Den finns här (reklamlänk från Awin).

En kort, vit, ärmlös klänning i vävd kvalitet med uddkant kring halsringning från H&M. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Kortärmad vit midiklänning i linne med volanger och subtila puff axlar från & Other Stories. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Långärmad vit klänning från By Malina. Den finns här (reklamlänk från Awin).

Vit klänning från Junarose by Vero Modai en utsvängd modell i vävd kvalitet med broderat mönster. Avskuret axelok med rynk, avskärning i midjan och vid kjol med påsydd volang nertill. Den finns här (reklamlänk från Awin).

Vit miniklänning från & Other Stories med fyrkantig urringning och volangeri en blandning av linne och viskos. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

One shoulder-klänning med volanger från Dry Lake. Den finns här (reklamlänk från Awin).

Läs mer:

It-plagg 2021 – det här borde du bära enligt ditt stjärntecken