Tricket som hjälper dig att välja kläder på morgonen.

Bästa tipset för att snabbare välja kläder på morgonen

Vi vet alla hur jobbigt det är när det känns som att man inte har något att ta på sig på morgonen. Med det här enkla knepet blir det problemet ett minne blott!

Brukar du också ha svårt för att välja kläder på morgonen? Vi vet exakt hur det känns! Som tur är så finns det ett enkelt knep som gör att du kommer att spara in hur mycket tid som helst.

Det enda du behöver investera i är en klädstång! Så, hur kan en klädstång hjälpa dig med dina klädproblem? Jo, varje söndagskväll så tar du en halvtimme till att plocka fram alla plagg som du vill ha på dig under veckan och hänger upp dessa på stången.

Regeln är sedan enkel – du får enbart använda de plagg som hänger på klädstången. Inget fusk! Du kommer inte bara att spara tid på det här, du kommer även att klä dig snyggare. I stället för att riva ut halva garderoben varje morgon så lägger du en del av söndagen på att fundera ut snygga outfits.

Den allra största fördelen är kanske att ditt rum blir mindre stökigt, vilket betyder att du inte behöver städa lika ofta. WIN!

Läs mer:

17 tankar du går igenom varje dag om du är morgontrött

Test: Vilken kändis höststil borde du inspireras av?

Morgontrött? Så gör du för att lättare komma upp ur sängen

Foto: IBL