7-elevens pyjamas finns i butik nu!

Paul Edwards

7-eleven släpper pyjamas – så här ser den ut

Närbutikskedjan 7-eleven ger sig in i mysklädesbranschen och släpper en pyjamas i limiterad upplaga.
5 oslagbara uppfinningar av kvinnor
Slå på ljud

I samband med att 7-eleven lanserar det nya erbjudandet ”frukost hela dagen” släpper kedjan också en ny pyjamas. Den är helt i bomull och finns i ett begränsat antal.

– Allt fler tillbringar större delen av sin tid i hemmet och för många har pyjamasen blivit lounge wear, ett plagg att mysa i hemma dygnets alla timmar, säger Anna Maria Carnemark, marknadsdirektör för 7-Eleven Sverige i ett pressmeddelande och tillägger:

– Eftersom vi serverar frukost hela dagen, vill vi hylla det med att nu även erbjuda våra kunder en pyjamas.

Så ser pyjamasen ut

Det här med ”frukost hela dagen” är precis som det låter: På 7-eleven kommer man nu kunna kunna ”dagens viktigaste mål” närhelst man vill.

– Vi vill att du ska kunna njuta av en schysst frukost både när du vill och hur ofta du vill. Vi själva älskar tanken på inte bara en second breakfast, och varför inte också en tredje eller fjärde om man vill det, säger Anna Maria Carnemark i pressmeddelandet.

Pyjamasen har 7-elevens klassiska ränder i grönt och rött, säljs i storlekarna medium (7) och large (11) och har unisex-modell. De går från den här veckan att köpa i deras butiker, men de finns i en begränsad upplaga.

Pyjamasen kommer i medium och large.

Pyjamasen kommer i medium och large.

Paul Edwards

Foto: Paul Edwards

Relaterade artiklar
Max nya ostiga (!) chiliburgare räddade precis 2021
Gigi Hadids bild med dottern Khai – 6 månader efter födseln