Designer-vaskor-kopior-budget-alternativ

10 budgetköp som påminner om designerväskorna

Det skiljer tusentals kronor på priset men på utsidan ser väskorna mer eller mindre likadana ut. Vi har listat tio budgetväskor som påminner om de dyra designer-väskorna!

Att äga en dyr designerväska är det många som drömmer om, men också väldigt få som faktiskt har råd med. Väskorna kan kosta allt från några tusenlappar till ett sexsiffrigt belopp – men är det verkligen värt det?

För det finns även ett gäng väskor du kan köpa, som liknar de lyxiga designerväskorna, men som kostar betydligt mindre.

Nedan har vi listat tio populära märkesväskor – och var du kan hitta snarlika.

Gucci väska kopia

1. Här har vi en äkta Gucci-väska och en budgetvariant som ser snarlik ut. Till vänster ser du den billiga varianten från Gina tricot (reklamlänk från Apprl) och till höger ser du den äkta Gucci-väskan (reklamlänk från Apprl).

Chloéväska kopia

2. Här är det otroligt svårt att faktiskt se skillnad på utsidan, men på priset skiljer det flera tusenlappar. Budgetvarianten från Nelly (reklamlänk från Apprl)ser du till vänster och äkta Chloéväskan (reklamlänk från Apprl) ser du till höger.

Ysl-väska kopia

3. Den lilla exklusiva sammetsväskan har fått en liknande kompis till budgetpris. Här hittar du budgetvarianten från Gina tricot (reklamlänk från Apprl) och här hittar du den äkta Saint Lauren-väskan (reklamlänk från Apprl).

Klassisk Chanelväska kopia

4. Ur & Penn har en väska som är snarlik den klassiska Chanelväskan som kostar upp mot 50 000 kronor. Till vänster ser du budgetvarianten (reklamlänk från Apprl) och till höger ser du den äkta väskan.

Billig Stella Mccartney väska

5. Visst är det svårt att se skillnad? Här är den populära Stella McCartney-väskan som kostar några tusenlappar – och sedan en snarlik väska som just nu inte ens kostar över hundralappen. Den billiga varianten kommer från Gina tricot (reklamlänk från Apprl) och här hittar du den äkta (reklamlänk från Apprl).

Stella Mccartney handväska billigt

6. Även i färgen svart kan ni hitta en äkta och en liten billigare variant av den populära Stella McCartney-väskan. Här hittar du budgetvarianten från Gina tricot (reklamlänk från Apprl) och här hittar du den äkta väskan (reklamlänk från Apprl).

Klassisk Chanelväska billigt

7. Vill du satsa på det trendiga tweet-materialet så kan du välja mellan en lyxig Chanelväska eller en billigare variant från Lindex. Den billigare varianten (reklamlänk från Apprl) ser du till vänster och äkta Chanelväskan ser du till höger.

Dionysus billig gucci väska

8. Här har vi en lyxig och äkta variant av Guccis populära ”Dionysus-väska”, den äkta kostar upp mot 20 000 kronor – men budgetvarianten kan bli din för bara några hundralappar. Till höger ser du den äkta väskan (reklamlänk från Apprl), och till vänster ser du budget-varianten från Gina tricot. (reklamlänk från Apprl)

Billig chanelväska boybag

9. Här är två snarlika väskor som har två helt olika prisklasser. Från någon hundralapp till flera tusenlappar. Budgetvarianten från Ur & Penn ser du till vänster (reklamlänk från Apprl) och den äkta Chanel-väskan ser du till höger.

Chloéväska mini kopia väska

10. Guldiga kedjor och ringdetalj, samt svart sammet – de här två väskorna är snarlika men priset skiljer sig rejält. Till vänster ser du budgetvarianten som kommer från Nelly (reklamlänk från Apprl) och till höger ser du den äkta lyxiga Chloéväskan (reklamlänk från Apprl).

Läs mer:
Lyx eller budget: Kan du se skillnaden på väskorna?
Höstmode 2018: Här är trenderna du behöver ha koll på
Nio väskor som passar perfekt i skolan

Artikeln publicerades först på Baaam.