Annons

Annons

Misslisibell klippte kort frisyr – möttes av extremt näthatMisslisibell har klippt av sig håret och visade upp en kort frisyr på Instagram. Men reaktionerna i kommentarsfältet var allt annat än positiva.

Det var för två dagar sedan som Misslisibell visade upp sitt nya, korta hår på Instagram. Youtube-stjärnan poserade glatt och fick snabbt flera tusen gilla-markeringar – och tyvärr en massa elaka reaktioner i kommentarsfältet också.

Annons

”HAHAHAHA, DÖR VAD FULT DET BLEV DU SER UT SOM EN TRANSA”, skriver en person.

”Asså Lisa du är super ful i ditt hår”, fortsätter en annan.

?????

Ett foto publicerat av ☆L I S A J O N S S O N☆ (@misslisibell)

Andra elaka kommentarer om hennes utseende var att hon såg tjock ut, att hon såg äcklig ut och så vidare, vilket självklart inte alls är acceptabelt.

Lisa själv tog saken på allvar och gjorde en video där hon förklarar att hennes frisyr är hennes egen ensak, och att ingen annan har med den att göra.

My hair, my choice, my life. NOT YOURS.

Ett foto publicerat av ☆L I S A J O N S S O N☆ (@misslisibell)

”Jag är jättenöjd och jag tycker att det är skitsnyggt”, säger hon i videon, och fortsätter att hon tycker det är sjukt hur folk har hatat henne för frisyren.

”Det är liksom inte mitt liv som står på spel”, förklarar hon och möter näthatet med klockrena kommentarer. ”Det är mitt hår, mitt val och mitt liv. Inte ditt”.

Se Misslisibells svar på tal här nedanför!

Läs även:
Vidstar festival: Allt du behöver veta om Youtube-festivalen
Så mycket tjänar kända youtubers på ett år
Det värsta näthatet Therese Lindgren har fått på Youtube

Foto: Misslisibell

Annons
Annons


AnnonsLaddar