Annons

Annons

Miley Cyrus om mobbningen: De låste in mig på toaletten

"A Very Murray Christmas" New York Premiere - Red Carpet Arrivals Featuring: Miley Cyrus Where: New York, New York, United States When: 02 Dec 2015 Credit: Ivan Nikolov/WENN.comMiley Cyrus lever livet vi många drömmer om och hyllas för sin framgång. Så har det inte alltid varit. Under skoltiden blev hon mobbad och utfryst.

Bara 14 år gammal slog Miley Cyrus igenom i tv-serien Hannah Montana och hennes tid i rampljuset har inte slocknat sedan dess. Vad många inte visste när de såg den glada 14-åringen i tv-rutan var att hon utsatts för grov mobbning under flera års tid.
– Jag hade extremt dålig hy och akne och mobbades mycket för det. Jag gick igenom en tid då jag var väldigt deprimerad, säger Miley Cyrus.

Annons

Läs också: Miley Cyrus har på sig förlovningsringen igen

Under en period vägrade hon till och med att lämna huset.
– Jag låste in mig på mitt flickrum och min pappa var tvungen att bryta upp dörren för att ta sig in.
Miley beskriver mobbarna som stora och tuffa, medan hon själv var mager och kort. De kunde utsätta henne för både psykisk och fysisk mobbning och ibland fruktade hon för sin egen hälsa. När hon blev erbjuden rollen i Hannah Montana kändes det som att Gud räddat henne från en omöjlig situation. Hon skrev efter sitt genombrott en självbiografi där hon berättar om skoltiden.
– De startade en ”anti-Miley-klubb” emot mig. En dag fick de tag i nyckeln till skolans toalett och låste in mig. Jag bankade på dörren tills mina knogar smärtade, men ingen kom. Jag satt där i vad som kändes som en evighet och undrade hur mitt liv kunde bli så katastrofalt, skriver Miley.

Läs också:
Kylie Jenner: ”Mobbning var en stor del av mitt liv”
Therese Lindgren stöttar Felicia Bergström efter näthatet
Så vill Danny Saucedo stoppa mobbning i skolan

Av: Johanna Bengtsson
Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar