Annons

Annons

Michael Clifford höll på att bli blind i pyro-olyckanNär 5SOS-stjärnan Michael Clifford skadades på scenen av pyroteknik trodde han att han i själva verket blev blind.

Förra månaden blev det riktig dramatik under en 5 Seconds of summer-konsert, då både Michael Clifford och Calum Hood brännskadades av pyroteknik på scenen. De klarade sig utan större skador – men nu berättar Michael att han olyckan faktiskt var värre än vad folk trodde då.

Annons

– Det var så läskigt. Jag gick rakt in i en öppen låga. Den var jättestor och Calum brännskadades också. Först kunde jag inte ens öppna ögonen, jag trodde att han hade förlorat synen, förklarar han för The Sun.

Gilla FRIDA på Facebook

– Att gå upp på scenen dagen därpå var konstigt. Jag hade det här stora, fula bandaget i ansiktet. Jag gillade det inte. Det var inte den bästa showen jag gjort. Sedan gick jag till en ögonläkare, och lyckligtvis gick det att behandla.

Men, Michael är noga med att understryka att bandet aldrig tänker utsätta sig för samma fara igen.

– Det kommer inte bli mer pyroteknik för oss. Vi är klara med det. Samma sak hände med Metallicas frontfigur James Hetfield och Michael Jackson. Innan det här hade jag aldrig tagit pyro på allvar. Du måste verkligen öva, och jag lärde mig det den hårda vägen. Tack och lov gick mina skador att bota, avslutade han.

Hello world. im doing ok 🙂 thanks for worrying!

Ett foto publicerat av Michael Clifford (@michaelgclifford)

Annons
Annons


Annons
Laddar