Annons

Annons

Mello-aktuella Wiktoria om högstadietiden: ”Det var jättejobbigt”Under högstadiet hade Mello-aktuella Wiktoria kroppskomplex. För FRIDA berättar Wiktoria om hur tufft det var och hur hon lärde sig att älska sig själv.

Förra året kom Wiktoria på en andra plats i Melodifestivalen med låten Save me. I år tävlar hon igen och den här gången med låten As I lay me down. För FRIDA berättar Wiktoria om hur jobbig högstadietiden var för henne.

Annons

– Högstadiet var en jobbig tid och jag tror det var en jobbig tid för många tjejer. Det är den jobbigaste tiden i mitt liv för att man vet inte riktigt vem man är, säger hon till FRIDA.

På scen utstrålar Wiktoria självförtroende och girl power men i högstadiet vågade hon inte stå ut.

– När man går i högstadiet så ska man inte sticka ut. Man ska vara en i mängden och se ut som alla andra. Det var jättejobbigt för mig.

Wiktoria berättar att hon brukade platta sitt hår och färga det för att inte stå ut. Hon berättar också att hon aldrig log på bilder.

– Jag hatade mina tänder. Jag log aldrig på bilder, varje gång jag skrattade så tog jag upp min hand.

Wiktoria-intervju

Även om högstadietiden var jobbig så har Wiktoria lärt sig att älska sig själv.

– Jag tycker man ska sluta lyssna på vad andra tycker och på samhället. Sluta lyssna på alla människor runt om dig. Istället för att passa in i den ramen som alla andra vill att du ska passa in i, var din egen ram.

Hennes råd till andra är att våga vara dig själv för det blir bättre.

– Det är så viktigt att vara sig själv och att våga vara sig själv. Det är någonting jag har fått lära mig, bara den grejen att man lär sig att älska sig själv.

Läs mer:
Wiktoria om Melodifestivalen: ”Det är som en cirkus”
Här är hela startordningen för Melodifestivalen 2017
11 peppande citat av kändisar som boostar ditt självförtroende

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar