Annons

Annons

McDonald’s lägger till två nya favoriter på menynDet är ingen nyhet att sommaren är här, däremot är det en riktigt härlig nyhet att McDonald's släpper två nyheter som passar perfekt sommartid!

Vad passar bättre än härliga hamburgare, krispiga pommes frites och svalkande läsk på sommaren? Vi trodde inte att det fanns något – men tydligen tycker McDonald’s annorlunda.

Wait… WHAT?! Här är burgaren som försvinner från McDonald’s

Annons

Det är inte bara vi som älskar sommaren, det gör även hamburgerkedjan – och de firar den varma säsongen med att lägga till två nya rätter på menyn.

Vad är det för nyheter då? Jo, en favorit som faktiskt varit på menyn förut: en lobster roll. Alltså en avlång hamburgare fylld med hummer, sallad och majonnäs! Så gott?!

mcdonalds lobster roll

Ett grillat hamburgerbröd med hummer, majonnäs och sallad – så gott!

mdconalds creamy cool floats

Creamy Cool Floats är glassläsken som ska svalka i sommarvärmen.

Den andra nyheten är en läsk med glass (ja, det är sant!). Det är ett glas fyllt med mjukglass som toppas med Dr. Pepper. Det här låter nästan för bra för att vara sant – och det är det tyvärr här. De två nyheterna ska enbart finnas tillgängliga i utvalda städer i USA nu under sommaren. Men nu hoppas vi att det kommer nya goda sommarnyheter även hit!

Läs också:
Nu tar McDonald’s bort favoritglass från menyn
Här är staden som inför 18-årsgräns på McDonald’s
Därför smakar läsken på McDonald’s så annorlunda

Foto: IBL, McDonald’s, Snaxtime

Annons
Annons


AnnonsLaddar