Annons

Annons

Marcus & Martinus kan få livvakter: ”Folk kommer hem till oss”

Få chansen att köpa biljetter till Marcus & Martinus konsert i Globen – före alla andra.Marcus & Martinus är tvillingarna från Norge som har tagit Sverige med storm. Men med kändisskapet kommer en baksida, berättar de.

Det kan väl inte vara någon som har missat den Marcus & Martinus-feber som Sverige har drabbats av? Både Liseberg och Gröna Lund tvingades stänga inför deras spelningar eftersom det kom så mycket folk, och hemma i Norge är hysterin lika total.

Annons

För norska NRK berättar tvillingarna att det ofta står folk utanför deras hus och vill ha autografer – och att det börjar bli svårt att vistas ute i offentligheten.

Många besöker Marcus & Martinus hemma - och nu kan de få livvakter.

Många besöker Marcus & Martinus hemma – och nu kan de få livvakter.

”Vi kan inte gå på gatorna i Oslo, Trondheim eller ensamma i Sverige längre. Vi har fått erbjudande om att ha vakter utanför vårt hus hemma”, förklarar tvillingarna för NRK.

”Vi kan faktiskt inte gå ensamma i Trofors heller. Varje dag kommer det många hem till oss. Inom loppet av en dag får vi besök av flera hemma som vill ta bilder av oss”, fortsätter de.

Deras manager, Jon Leiufsrud, förklarar att de försöker att hålla Marcus & Martinus vardag så normal som möjligt, men att de tvingas tänka lite extra på säkerheten.

I höst släpps en tv-serie om Marcus & Martinus och senare släpper de även en bok.

Ännu mer spännande läsning och klipp:
Se Marcus & Martinus audition från 2012
Tinder challenge w/ Marcus & Martinus
Häng med på Marcus & Martinus dansskola
Marcus & Martinus: ”Vi dejtar gärna våra fans”
Video: Det gör Marcus & Martinus under sin turné

Foto: Ola Axman

Annons
Annons


AnnonsLaddar