Annons

Annons

Louis Tomlinsons morfar pratar om One Directions framtidI januari blev Louis Tomlinson pappa till lille Freddie Reign, nu berättar One Direction-sångarens morfar om hur Louis är som förälder och om 1D:s framtid.

Den 21 januari välkomnade Louis Tomlinson och Briana Jungwirth sin son Freddie Reign till världen. Sedan dess har 1D-sångaren bott i Los Angeles för att ta hand om sin son och nu har hans morfar Len träffat lille Freddie för första gången.

Annons

”Han lär sig väldigt snabbt att vara pappa. Jag menar, Louis vill vara en bra pappa och han ÄR en bra pappa – och han kommer att bli en bättre pappa. Men han lär sig fortfarande” säger Len till ITV Calendar.

Lista: 8 saker du måste veta om Freddie Tomlinson

När Louis åkte tillbaka till Storbritannien för att gå på BRIT Awards tillsammans med Liam Payne i februari avslöjade morfar Len att Louis saknade Freddie extremt mycket och tyckte att det var väldigt jobbigt att vara ifrån sin son.

You've changed my life for the better. I love you with my whole heart.

Ett foto publicerat av Briana Jungwirth (@brianaashleyjungwirth)

Men det bästa med intervjun var nog när Len pratade om One Directions framtid. Han ville nämligen lugna alla Directioners som är oroliga för att bandet inte kommer att återförenas.

”One Direction kommer att komma tillbaka. Även om det bara är för att tjäna massor med pengar.”

Vi gillar dig, morfar Len!

Relaterat:
Bildextra: Här firar Louis Tomlinson flickvännens födelsedag
Briana vill inte att Danielle Campbell träffar Freddie
7 saker du MÅSTE veta om Briana Jungwirth

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar