Annons

Annons

Louis Tomlinson: ”Pausen är inte slutet för One Direction”Nu är det inte långt kvar till One Directions omtalade paus. Och Louis Tomlinson passar på att lugna fansen.

Efter fem år i studion och på turné tar One Direction en välbehövd paus under nästa år, på obestämd tid. Killarna har pratat en hel del om vad de kommer att göra under semestern – och i en intervju på Good morning Britain berättade Louis Tomlinson vad han kommer sakna mest under tiden.

Annons

Exklusivt: Tjuvlyssna på One Directions nästa singel Perfect

”Vi uppskattar alla stunder med varandra. Det är viktigt. Vi kommer fortfarande ses en hel del, vi planerar att åka på en liten killsemester. Men vi kommer att sakna det vardagliga. Det är lite som att sluta skolan och lämna vännerna bakom sig”, sade han i programmet.

Läs mer: Chefredaktör-Terese berättar: ”Så var det att träffa One Direction”

”Jag kan verkligen inte säga hur länge pausen kommer att vara, för vi vill inte sätta press på oss själva genom att tidsbestämma den. Vi uppskattar verkligen varenda konsert just nu, varenda liten stund. Men det här är inte slutet för One Direction”, fortsatte han.

Läs också: Här talar Louis Tomlinson ut om att bli pappa

Alltså hur fin är Louis?! Vi hoppas verkligen att han menar allvar när han säger att de kommer att fortsätta ihop framöver.

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar