Annons

Annons

Louis Tomlinson och hans son har dödshotats (så hemskt!)En tjej lyckades få tag på Louis Tomlinsons telefonnummer och gjorde en hemsk sak – hon dödshotade både han och hans son. Lyssna på inspelningen här!

Directioners över hela världen är upprörda över ett telefonsamtal som gjordes till Louis Tomlinson i mars. I måndags postade ett fan-konto på Twitter ett ljudklipp på samtalet som är mellan Louis och en tjej. I samtalet säger tjejen:

Annons

”You fucking bitch. I hope your baby dies”. Louis blir först tyst en lång stund innan om han frågar om hon verkligen nyss dödshotade hans son. När tjejen försöker be om ursäkt avbryter Louis henne och säger att han har spelat in samtalet och genast ska skicka det till sin advokat.

Lyssna på samtalet här nedan:

För att backa Louis har Directioners börjat använda #RespectLouis och #RespectLouisAndFreddie på Twitter. Vi på FRIDA förstår inte hur man kan göra något sådant här hemskt – mot någon! Vi hoppas verkligen att Louis lyckas ta reda på vem det var som ringde så att hon kan få ta sitt straff.

Läs mer:
Briana Jungwirth hatas efter nya bilden på Freddie Tomlinson
8 saker du måste veta om Freddie Tomlinson
Bildextra: Louis Tomlinson myser med sonen Freddie

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar