Annons

Annons

Louis Tomlinson försvarar sonen Freddie mot paparazzisLouis Tomlinson var ute med sin son, Freddie, när en paparazzi drog ett skämt som INTE var okej. Dessutom får du se videobevis på att Freddie inte är fejk!

Louis Tomlinson har garanterat vant sig vid paparazzifotografer under årens lopp, men en sak som han absolut inte tolererar är när en av dem är respektlösa mot hans son, Freddie Tomlinson.

När Louis var ute och hade Freddie i barnvagnen skämtade en av fotograferna om den konspirationsteori som florerar gällande att Freddie skulle vara fejk, för att dölja förhållandet med Harry Styles (suck!). Louis gav dock svar på tal direkt!

Annons

Läs mer: Briana Jungwirth bemöter teorin om att sonen Freddie är fejk

Se hela videon här nedan och ta reda på vad Louis svarade när paparazzin skrek ”Hey, Louis, det är kul att se att din son inte är fejk!”.

Eftersom du tydligt hör Freddie gråta i videon så är det på tiden att ryktena om att han skulle vara fejk läggs ner, oavsett hur mycket vissa fans önskar att Louis och Harry var ett par. Harry har dessutom en gång för alla berättat att Larry aldrig var real!

Läs mer:
Harry Styles avslöjar om ”Larry is real” eller inte
17 tatueringar inspirerade av One Direction (så fina!)
13 saker som hänt i One Direction sedan Zayn Malik lämnade

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar