Annons

Annons

Louis Tomlinson får träffa Freddie (men på Brianas villkor!)Förra veckan blev det känt att Louis Tomlinson och Briana Jungwirth hamnat i en vårdnadstvist över sonen Freddie. Nu verkar föräldrarna ha kommit överens!

När det blev känt att Louis Tomlinson och Briana Jungwirth blivit bittra ovänner, gällande vårdnaden av sonen Freddie, blev vi minst sagt oroliga. Nu skriver dock TMZ att paret har kommit fram till en tillfällig överenskommelse, utan att behöva ta det hela till rätten.

Annons

Läs mer här: Louis Tomlinson får inte träffa sonen för Briana Jungwirth

Föräldrarna har, med hjälp av advokater, kommit överens om att Louis får lov att träffa Freddie några timmar i sträck under veckorna, men han får inte lov att passa sonen under kvällar och nätter. Både Louis och Briana har godkänt det här som en tillfällig överenskommelse medan advokaterna arbetar på en riktig överenskommelse vad gäller vårdnad och underhållsbidrag.

Läs mer: Liam Payne träffar Freddie Tomlinson

Wow! Vi hoppas verkligen att de båda blir nöjda med den fasta överenskommelsen till slut, för Freddies skull. Dock tycker vi synd om Louis som inte får spendera kvällar och nätter med sin nyfödda son. Vi undrar varför?!

Läs mer om Louis och Briana:
Briana Jungwirth känner sig bortglömd av Louis Tomlinson
8 saker du måste veta om Freddie Tomlinson
Så är Louis Tomlinsons nya liv som pappa

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar