Annons

Annons

Louis och Liam bjöd cancersjuka fans på en riktig balI går tog sig hälften av medlemmarna i One Direction med sig cancersjuka fans på en välgörenhetsbal.

Alltså, kan de vara sötare än såhär?! I tog Louis Tomlinson och Liam Payne en paus från det hektiska turnélivet med One Direction och gick på bal, tillsammans med cancersjuka fans.

Duon gick samman med välgörenhetsorganisationen Believe in magic, och höll en bal tillsammans på naturhistoriska museet i London. Under eventet fick de sjuka barnen möjligheten att träffa och umgås med sina idoler.

Annons
Gilla FRIDA på Facebook

”Tack så hemskt mycket för alla som har jobbat för att göra den här kvällen verklig, och tack till alla som stöttar organisationen”, sade Louis i sitt välkomsttal. ”Det betyder verkligen otroligt mycket”.

Under kvällen tog Louis och Liam flera bilder med fansen, och dessutom samlade de in pengar genom att auktionera ut kläder, instrument och andra personliga tillhörigheter. Dessutom betalade Louis lite drygt 124 000 svenska kronor för att Liam skulle lämna eventet utklädd till en älva.

Sååå fint! Se bilderna från eventet här nedanför!

Louis Tomlinson

Annons
Annons


AnnonsLaddar