Sju poddar du inte får missa

Sju poddar du inte får missa

En podcast i hörlurarna kan vara det bästa sällskapet! Nu finns det massa olika poddar – FRIDA tipsar om de sju bästa just nu.

FRIDApodden

FRIDAs egna podd med Sara och Terese. Med fokus på kärlek, relationer och pepp guidar de unga tjejer genom livet varje onsdag. Många pinsamma anekdoter och skratt utlovas!

Sanningens mammor

Sveriges roligaste duo Zara Larsson och Olivia Gateau har en podd som uppdateras varje torsdag med härligt samtal, humor, skratt, skvaller och även viktiga frågor. Vi får en inblick i Zaras stressade artistliv och i Olivias skolliv.

Mordpodden

Svenska mordfall, polisutredningar och domar är det som Mordpodden handlar om. Vi får följa med Amanda Karlsson och Linnea Bohlins resa genom Sverige när de grottar ner sig i olika mordfall. De både diskuterar fallen samtidigt som de ger en tydlig berättelse om hur allt gick till.

Ångestpodden

I Ångestpodden tar Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg upp de tankar och funderingar som vi alla tänkt nån gång i livet, men aldrig vågat säga högt. De bryter tabun och pratar öppet om psykisk ohälsa. De bjuder in gäster och tar varje vecka upp viktiga frågor kring ämnet.

Spöktimmen

Olösta mysterier, mord, övernaturliga fenomen och mystiska försvinnanden. Låter det intressant? Då är spöktimmen den perfekta podden för dig! Jenny och Linn dyker ner i det okända och pratar om allt som har med mysterier att göra. Varje avsnitt har en ny handling och eftersom den är ganska läskig rekommenderar vi inte den här podden för den lättskrämda.

Matilda och Andrea

Bästisarna Matilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt har drivit podden i över två år. De blandar högt med lågt och känns som två storasystrar.

Pillowtalk med Peg & Penny Parnevik

Följ med Peg och Penny Parnevik genom krossade hjärtan, sorg, skratt och kärlek i deras podcast. Tjejerna tar upp personliga historier, minnen och allt där emellan.

Läs även:
FRIDApodden #108: Rensa livet
Jonna, 17 år: ”Min kille bestämde vad jag skulle ha på mig och vem jag skulle hänga med”
Guide: Så behandlar du olika typer av finnar

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Av: Vilde Merkesdal

Foto: IBL