Horoskop: Så blir din sommar 2018

Horoskop: Så blir din sommar 2018

Sommaren 2018 är här! Läs mer om vad som kommer hända dig under årets bästa månader!


Kärlek: Amors påverkan gör att större delen av din sommar blir romantisk. Midsommarhelgen får magiska inslag. Mycket tyder på att juli blir het på mer än ett sätt. I augusti inträffar något oväntat som ger dig ett övertag i kärleksfrågor.

Kompisar och nöjen: Sommaren blir rolig och bjuder på en hel del fester. Relationer fördjupas och i juli kan du få vänner som inte är som dina tidigare kompisar. I augusti är det läge att hjälpa en vän.

Allmänt: Kreativitet är den röda tråden i din tillvaro. Du bubblar av idéer, hemma såväl som på resor. I augusti får du chansen att förverkliga dina planer.

Turdagar: 11 juni, 1 juli, 27 juli, 9 augusti och 15 augusti

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med glada personer som delar dina intressen. Ett lejon eller en tvilling är toppen för dig.


Kärlek: Kärlekslivet tycks få en rivstart vid midsommar och i juli kan dina romantiska planer förverkligas. I slutet av sommaren kan det inträffa något fint som fördjupar fasta relationer och ökar singelns chanser.

Kompisar och nöjen: Du kan räkna med en händelserik sommar men du kanske inte har möjlighet att träffa dina kompisar så ofta i juli. När ni sen alla återförenas i augusti har ni väldigt roligt tillsammans.

Allmänt: Stjärnorna ökar ditt driv och du gör framsteg inom ett intresse. En resa i juli vidgar dina perspektiv. I augusti lär du dig något bra som du får nytta av när skolan börjar.

Turdagar: 10 juni, 26 juni, 8 juli, 30 juli och 31 augusti

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med romantiska personer som är seriösa. En kräfta eller en stenbock är toppen för dig.


Kärlek: Kärleken tycks blomma upp efter midsommar. Singeln har extra tur i kärlek under resor. Sköna, lediga dagar i juli gynnar fasta relationer. En mysig överraskning i augusti ger sommaren en romantisk avslutning.

Kompisar och nöjen: En oförglömlig fest i juni tycks bli startskottet på en social sommar. Längre fram återser du en trogen vän från förr. Eftersom planeternas påverkan gör dig extra utåtriktad får du flera nya kompisar.

Allmänt: Med god planering blir sommaren meningsfull och stjärnorna spår flera resor. Unna dig lite vila också, så att du laddar batterierna inför skolstarten.

Turdagar: 5 juni, 30 juni, 20 juli, 1 augusti och 22 augusti.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med aktiva personer som har en härlig humor. En vädur eller skytt är toppen för dig.


Kärlek: Sommaren blir lugn och kärleksfull och ingen annan kommer hota din lycka. I juli gynnar Amor kräftan lite extra. Glöden ökar i fasta relationer och en romans piggar upp singeln. Kamratskap är viktigt för kärleken i augusti.

Kompisar och nöjen: Du är utåtriktad och vill ha många vänner omkring dig i juni. Avundsjuka kan skapa osämja i mitten av sommaren men ni hittar tillbaka till varandra. I augusti kan du räkna med kompishäng och roliga fester.

Allmänt: Oväntade framgångar i en ny aktivitet stärker självkänslan i juni. En resa längre fram blir oväntat rolig. I augusti laddar du inför en spännande höst.

Turdagar: 9 juni, 18 juni, 9 juli, 6 augusti och 26 augusti.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med ärliga personer som visar sina känslor. En oxe eller en fisk är toppen för dig.


Kärlek: I början av sommaren händer det något utöver det vanliga som ger ditt kärleksliv vind i seglen. Juli tycks bli en romantisk månad. De första dagarna i augusti kan förmörkas av svartsjuka men kärleken överlever allt.

Kompisar och nöjen: Du är omtyckt, alla vill hänga med dig och en speciell kompis kommer att betyda extra mycket för dig. Mycket tyder på att du får nya vänner under en resa. I augusti visar en trogen kompis sin vänskap.

Allmänt: Sommaren får en mysig inledning. Något du oroat dig för i samband med en resa, går mycket bättre än du tror. Ett uppdrag i augusti gör dig stolt.

Turdagar: 12 juni, 2 juli, 13 juli, 16 augusti och 29 augusti.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med lättsamma personer som tar ut svängarna. En vädur eller vattuman är toppen för dig.


Kärlek: Kärleken ger energi. Runt midsommar tycks en romantisk dröm slå in. En het flört i juli kan bli allvar. I slutet av sommaren är det viktigt att du sänder ärliga signaler och inte leker med andras känslor.

Kompisar och nöjen: En händelse i juni får dig att inse att vänskap är viktigt och du är noga med att hålla kontakt med kompisarna. Din nyfikenhet ger dig nya vänner under en resa. I augusti gör du och en kompis något ni drömt om.

Allmänt: Juni startar äventyrligt och glädjen över detta påverkar din sommar. Resor i juli och augusti blir lyckade. I augusti ska du kämpa för dina ideal.

Turdagar: 13 juni, 21 juni, 3 juli, 12 juli och 24 augusti.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med passionerade personer som tar kärleken på allvar. En fisk eller skorpion är toppen för dig.


Kärlek: Junisolen väcker glöden i ditt hjärta och du är redo för kärlek. Du har turen på din sida i juli, speciellt om du är på resande fot. I slutet av sommaren tycks mycket annat ta din tid men kärlekslivet blir ändå okej.

Kompisar och nöjen: I juni umgås du med en ny bekant och ni blir tajta. Under semestern tycks du inte hinna träffa vännerna så ofta men ni håller förstås kontakten ändå. I augusti står kompisrelationer i fokus.

Allmänt: Stjärnorna tipsar dig att tänka nytt och vara öppen för förändringar i juni. Resor får dig att växa som person. I augusti gör du en spännande upptäckt.

Turdagar: 14 juni, 20 juni, 5 juli, 28 juli och 12 augusti.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med nyfikna personer som lockas av utmaningar. En vattuman eller en skytt är toppen för dig.


Kärlek: Kärlekslivet kan bli en berg-och-dalbana. Allt kanske inte blir som du vill i början av juli. Längre fram växer kärleken sig stark, för att sedan mattas av. I slutet av augusti sprids romantiska vibbar.

Kompisar och nöjen: Mycket tyder på att ni är ett stort gäng som umgås runt midsommar. I juli visar en kompis att hen är en sann vän. Viktiga uppdrag i augusti gör att du inte hinner träffa kompisarna så mycket.

Allmänt: Du gör roliga saker ihop med familjen i början av sommaren som stärker er gemenskap. En lyckad resa skapar glädje. Var noggrann när du får nya uppdrag i augusti.

Turdagar: 16 juni, 28 juni, 15 juli, 31 juli och augusti.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med hängivna personer som är intressanta att prata med. En jungfru eller stenbock är toppen för dig.


Kärlek: I början av sommaren är kärleksfaktorn hög, men under semestrar längre fram kan du sakna din älskling. I augusti får kärleken ny fart och du känner att du kan och vill visa dina innersta romantiska känslor.

Kompisar och nöjen: Stjärnorna spår att sommaren får en rolig start med utekvällar och fester. Du har lätt för att få vänner, speciellt när du rör dig i nya miljöer. Ett återseende med en kompis i augusti blir extra kul.

Allmänt: Din sommar kan bli annorlunda på ett bra sätt. Resor och utflykter ökar din medkänsla för de som har det svårt. Din omtanke imponerar på andra.

Turdagar: 17 juni, 29 juni, 14 juli, 22 juli och 4 augusti.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med positiva personer som gillar när det händer saker. En tvilling eller vattuman är toppen för dig.


Kärlek: Det ser ut att bli en fin sommar! Slutet av juni blir extra romantiskt. En spännande flört sätter guldkant på semestern. I augusti präglas ditt kärleksliv av förståelse och seriösa känslor som går på djupet.

Kompisar och nöjen: Du tycks hitta på mycket roligt med vännerna under lovet. En festival i mitten av sommaren kan bli hur kul som helst. Augustikvällarna lockar med härligt kompishäng.

Allmänt: Du drivs av en vilja att ta vara på din lediga tid och är aktiv inom flera olika områden. En resa gör intryck på dig. I augusti är du lösningsfokuserad och inga hinder är för höga.

Turdagar: 17 juni, 23 juni, 18 juli, 10 augusti och 30 augusti.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med känslosamma personer som söker den stora kärleken. En oxe eller en annan stenbock är toppen för dig.


Kärlek: Ditt kärleksliv känns lugnt och tryggt i juni och juli, även om resor kan skilja dig från din älskling. Augusti bjuder på romantik. Singeln kan bli stormande förälskad och fasta relationer får en nytändning.

Kompisar och nöjen: I juni tar du och en kompis en välbehövlig paus från varandra och det funkar bra igen när ni återförenas i augusti. Tack vare ett intresse får du nya vänner. En lycklig slump sammanför dig med en tvillingsjäl.

Allmänt: Du blir inspirerad att ta upp ett gammalt intresse och du utvecklas snabbt. En resa du inte sett fram emot blir faktiskt lyckad trots allt.

Turdagar: 29 juni, 16 juli, 24 juli, 3 augusti och 11 augusti.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med äventyrliga personer som gillar fart och fläkt. Ett lejon eller en våg är toppen för dig.


Kärlek: En midsommarflört kan skapa frågetecken men du kommer snart underfund med vilken väg du ska gå. Inga moln förmörkar kärlekens sol i juli. Och i augusti känner du att du har full koll på läget.

Kompisar och nöjen: Stjärnornas påverkan gör dig glad och sugen på att hitta på massa saker. Det verkar bli en hel del fester ihop med vännerna i sommar. Om du gör en god gärning i augusti, får du en trogen vän.

Allmänt: Musik tycks vara ett viktigt inslag i ditt liv och du får tillfälle att gå på flera konserter. Juli verkar bli en skön och stressfri tid och det är precis vad du behöver.

Turdagar: 19 juni, 25 juni, 11 juli, 31 juli och 13 augusti.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar ihop med kreativa personer som har ett rikt känsloliv. En kräfta eller en jungfru är toppen för dig.

Läs mer!
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
De här tv-serierna borde du titta på – enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: IBL