Sju saker du måste göra med din bästis under 2018

Sju saker du måste göra med din bästis under 2018

Se till att 2018 blir ett år som du och din BFF minns för evigt. Kasta er ut och våga prova nya saker, det gör livet lite mer spännande!

1. Växla garderober

Ta chansen att ändra stil och våga använda den där klänningen som din kompis är så snygg i. Träffas och sätt ihop outfits av era båda garderober. Ni sparar både tid på morgonen innan skolan och massor av pengar när ni lånar av varandra.

2. Åka iväg på en weekend

Även om ni bara åker en timme bort till närmsta grannstad blir det definitivt galet roligt tillsammans med din BFF! Bo på hotell, sov länge och ät en lyxig frukost. Om ni inte får åka iväg själva är det ju faktiskt sjukt mysigt med en mor-dotter helg med både din bästis, hennes- och din mamma.

3. Bjuda in till dubbeldejt

Ta chansen att träffa den där snyggingen du länge kollat in och be hen ta med en het dejt till din kompis. Alternativt väljer ni ut varandras dejter så att det blir en stor blind-dejt. Galet och läskigt, men garanterat en kväll ni kommer att prata om under en lång tid framöver.

Läs också: Har din bästis blivit ihop med någon? Tänk så här!

4. Skriva en bucketlist för 2018

Köp varsin fin anteckningsbok och skriv ned: Vad vill ni göra under 2017? Vilka mål har ni? Vilka vill ni lära känna? Vilket motto har ni? Tillsammans kan ni sedan peppa varandra att förverkliga listan ihop!

5. Lyxa loss

Klä upp er fint och ge er ut på stan. Köp det där plagget som du så länge velat ha, men tycker är lite för dyrt. Ät en lyxig lunch på en fin restaurang och avsluta med att vira in er i varma handdukar (torktumla dem några varv så blir de lyxigt mjuka och varma) och ha spa-kväll hemma i badrummet.

6. Hitta en ny träningsform

Att träna känns för många som ett tvång. Men att träna ihop med din BFF gör allt det jobbiga mycket roligare och ni kommer dessutom närmre varandra när ni kämpar ihop. Prova på minst fem nya sporter under året och satsa på den som ni båda tycker är roligast.

7. Ha en egen dag

Bestäm en dag i veckan eller varannan vecka som är ER dag, bara din och din bästis. En helig dag där det bara är ni två och ni hittar på extra roliga grejer. Växla er emellan om vem som ska bestämma aktivitet för dagen. Det blir en rolig överraskning att se fram emot varje vecka!

Läs också:
Så blir du en perfekt wingman till din kompis
18 tatueringar du och din bff kommer vilja göra när ni fyller 18 år
Sex omtänksamma saker du kan göra för den du tycker om

Foto: IBL