tacka-bff-for

Sex saker du borde tacka din BFF för på direkten

Har du också en BFF som är bättre än alla andra personer på jorden? Här är sex saker du borde tacka hen för - på direkten!

1. ”Tack för att du alltid får mig på bättre humör”

Det spelar verkligen ingen roll om jag är hjärtekrossad, har svår PMS eller bara har en riktigt pissig dag. När jag är låg och på dåligt humör boostar du mig till tusen och får mig att le, trots att det är det sista jag vill då. Du är den enda som vet hur du får mig glad igen, när allt bara är skit.

2. ”Tack för att du lyssnar på mina problem”

Ibland känns det som att jag ältar mina problem tusen gånger om med dig, men trots det så finns du där för mig och lyssnar när du vet att jag behöver prata. Och ärligt talat, det finns faktiskt ingen annan som orkar lyssna på mina poänglösa draman om och om igen och bara älta.

Läs också: 14 saker du bara förstår om din BFF vet ALLT om dig

3. ”Tack för att du är världens skönaste person”

Hjälp, vad skulle mitt liv vara utan dig? Det är som att världen är svartvit, och du är min färg – för att vara lite poetisk. Nej men seriöst, tack för att du faktiskt är den absolut skönaste personen jag känner som får mig att skratta så mycket att tårarna rinner och jag nästan kissar på mig. Det finns ingen som du.

4. ”Tack för att du snapar mig hela dagarna”

Seriöst, min mobil hade varit helt tom om det inte vore för dig. Sjukt tråkigt. Och om det inte vore för dig hade jag inte haft någon att snapa alla roliga filter till.

Bevisat! 17 tecken på att du och din BFF kommer att hålla ihop för alltid

5. ”Tack för att du inte har samma kändiscrush som jag har”

Okej, du får ha en crush på samma person, men jag älskar att du faktiskt inte förbereder en framtid med Justin Bieber när han faktiskt är min, heheheh.

6. ”Tack för att du är du”

Vad hade hänt om jag aldrig hade träffat dig? Mitt liv hade varit tomt och mina skrattmuskler hade aldrig fått tränas. Tusen tack för att du är just du, du är helt ovärderlig för mig – min allra bästa vän.

Läs fler listor som stämmer in på dig och din BFF:
15 bevis på att du och ditt squad är världens skönaste gäng
14 saker du bara förstår om din BFF vet ALLT om dig
15 störiga problem alla förstår som har en gruppchatt med sitt squad