Nu är det officiellt – Sex Education får en tredje säsong

Nu är det officiellt – Sex Education får en tredje säsong

Tack, Netflix! Det blir en säsong 3 av Sex Education, men vi lär få vänta ett tag innan eleverna på Moordale High är tillbaka.

Vi har verkligen inte lärt oss tillräckligt om blommor och bin – och tack och lov håller Netflix med. Under måndagen meddelade streamingtjänsten att Sex Education får en tredje säsong, den brittiska tv-serien som tagit hela världen med storm.

Serien handlar om tonårskillen Otis, som öppnar en sexklinik för att hjälpa sina förvirrade skolkamrater. Det är dock inte helt okomplicerat då han själv har väldigt lite erfarenhet och samtidigt blir kär i Maeve, klasskompis tillika klinikpartner.

Kort sagt – här finns tonårsdrama så det räcker och blir över, något skaparen Laurie Nunn hoppas resulterar i betydligt fler säsonger:

–  Jag älskar att skriva om alla karaktärer. Det är en så stor ensemble och själva temat, sex och relationer, öppnar upp för så många berättelser, säger hon i en intervju med sajten Lad Bible.

En bild från tv-serien Sex Education, som Netflix nu förlänger med en tredje säsong.

Hurra! Tv-serien Sex Education får en tredje säsong på Netflix.

Än så länge har Netflix inget premiärdatum för säsong 3, men då den andra säsongen släpptes så sent som i januari i år lär vi få vänta tills 2021 innan eleverna på Moordale High är tillbaka.

Har du redan plöjt igenom säsong 2? Spana in den nya teasern som precis släppts här nedan!

Sex Education säsong 3 – se den nya teasern:

Läs mer: 

12 frågor vi har efter att ha sett säsong 2 av Sex Education

Netflix i februari 2020: Här är alla nya filmer och serier 

Studio Ghibli kommer till Netflix – då släpps ALLA animefilmer

Foto: Netflix