bridgerton

7 scener som fick oss att fulgråta och le på samma gång

Skratt, gåshud och gråt. Här är serieögonblicken som har fått oss att börja hulkgråta men ändå le på en och samma gång.
TV: 10 skådisar från "Game of thrones" - så såg de ut innan serien
0:60

Efter reklamen: TV: 10 skådisar från "Game of thrones" - så såg de ut innan serien

(0:60)

Slå på ljud

När serier är som bäst kan de få oss att skratta och gråta, och genom åren finns det flera som har lyckats – och ibland på samma gång.

Här är sju tv-ögonblick som har lyckats med konststycket att få oss att börja fulgråta men ändå småle på samma gång!

Vampire Diaries

CW Network/Courtesy Everett Collection

I serien Vampire Diaries finns en slutscen där karaktären Stefan dör och sedan återförenas med karaktären Lexi, vilket fick många tittare att gråta ögonen ur sig. Kanske också mycket på grund av låten som spelas, Never say never.

The Good Place

Om du har sett serien The Good Place finns det en scen som är särskilt rörande och det är den när Jason bestämmer sig för att han är redo att lämna och därför öppnar dörren först.

The Queen's Gambit

Netflix-serien The Queen's Gambit bjuder också på en riktigt tårdrypande scen och det är den när Beth återvänder till barnhemmet och upptäcker de tidningsurklipp och bilder på henne som Mr Shaibel har klippt ut och satt upp. Hon inser då hur stolt han har varit över henne och bryter sedan ihop i bilen.

This Is Us

I dramaserien This Is Us får karaktären Beth ett vykort av William, sin svärfar, efter att han har gått bort. Meningen som stod i, "The Daughter I never had", får nog till och med den mest luttrade att börja gråta.

Grey's Anatomy

greys anatomy

I ett avsnitt av Grey's Anatomy planerar rollfigurerna Garrett och Natasha att gifta sig, men efter en tragisk olycka på ett hotell hamnar Natasha i koma. Efter ett tag vaknar hon upp och läkarna bestämmer sig för att hålla ett bröllop under stjärnorna. Meredith är den som läser upp deras löften till varandra, men precis efter att hon har gjort det dör Natasha.

Gilmore Girls

Om du är ett fan av Gilmore Girls kommer du nog ihåg den scenen när Lorelai sjunger I Will Always Love You på en karaokebar och Luke plötsligt kommer in genom dörren.

Bridgerton

bridgerton

I en av de finare scenerna i serien Bridgerton börjar Violet, Daphnes mamma, att prata om hur mycket hon saknar sin man och uppmuntrar Daphne till att kämpa för hennes och Simons kärlek.

Foto: TT, bilder från serier

Artikelinspiration: Buzzfeed

TV: 5 snackisar från veckan som gått
0:39

Efter reklamen: TV: 5 snackisar från veckan som gått

(0:39)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Mest sedda filmerna och serierna på Netflix – någonsin
10 gånger Disney hanterat allvarliga ämnen på ett riktigt bra sätt
You – och 64 andra nyheter på Netflix i oktober