Flirta i skolan

Så flörtar du på nya sätt i skolan – för att få din crush på fall!

Det är dags att uppgradera dina raggningsknep och våga prova nya sätt för att få din crush på fall. Har du testat de här?

1. Använd Snapchat

Vi är redan vana Instagram-raggare, men nu finns ju faktiskt även Snapchat. Skicka gulliga bilder och filmer på dig (nej, vi menar inte nakenbilder) eller någonting i din omgivning och visa i texten att du enbart skickar bilden till din crush. Och, det är ju faktiskt roligare att få en bild på ditt ansikte än golvet i ditt rum.

Exempel: Skicka en bild på ditt ansikte med texten: ”Berätta något kul, jag behöver muntras upp”.

2. Genom en lapp

Det är inte fel att prova på en gammal klassiker. Om du tycker att någon i skolan, på fiket eller fotbollsmatchen är gullig men inte vågar gå fram och börja prata, kan du alltid skriva ditt nummer och ett gulligt meddelande och skicka iväg en kompis med meddelandet. Din kompis, som inte har något intresse för personen, kommer inte tycka att det är pinsamt att gå fram. Om hon tvekar kan du alltid köra på girl code-kortet.

Exempel: Skriv ”Du verkar vara väldigt gullig, hör av dig om du vill” och ditt nummer på en lapp som du ger till din kompis. Kompisen går fram till och säger: ”min vän undrar om du är singel och vill att jag ska ge den här lappen till dig”. När din kompis sedan går tillbaka till dig kommer hen att se att lappen kommer från dig (med andra ord: försök spela oberörd och cool, hehe).

3. Dra ”look a like”-knepet

Vem gillar inte att höra att man är lik en snygg kändis? Så nästa gång du undrar hur du ska öppna upp en konversation med din crush kan du säga att hen liknar en kändis och vipps så har ni börjat en rolig diskussion. Snacka om bra ice breaker!

Exempel: Ta reda på vilken kändis din crush är lik, hitta en bra bild på kändisen och spara den i din telefon så att du lätt kan komma åt den. Gå fram till din crush och säg ”alltså, vet du om att du är sjukt lik NAMN? Här jag ska visa en bild”. Visa bilden, gärna för hens kompisar också så kanske de hoppar på tåget, och säg någonting i stil med ”ta det som en komplimang, hen är jättesnygg”.

Raggningsrepliker som funkar

”Jag hörde att det skulle finnas en massa söta personer här, men jag har bara sett en”.

”Vill du sätta dig och prata eller ska vi fortsätta flörta på avstånd?”.

”Hej” (räck fram handen och presentera dig själv).

Läs mer:

35 frågor som gör att din crush blir kär i dig

Så få du din crush att gilla dig tillbaka

Test: Hur många av de här kärleksfilmerna har du sett?

Foto: Freeform