Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 47 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Förändringar tycks vara på gång i skolan. Den kloka väduren ligger steget före och håller koll på allt som händer. Tack vare din charmiga natur kan du skapa ökad trivsel både hemma och bland kompisarna. Ett mejl eller sms väcker ditt intresse. Alla kärleksfulla vibrationer runt omkring dig gör livet värt att leva och sätter guldkant på tillvaron.

Lita på din begåvning och gör sådant som känns värdefullt.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Det tycks vara mycket på gång just nu. Dina relationer till kompisarna verkar hamna i centrum och kan ta mycket av din tid. Samtidigt kräver ju skolarbetet ditt engagemang. Med andra ord är det viktigt att du hittar rätt balans mellan plugget och fritiden. Du som är singel kan träffa din crush på en fest. Den upptagna oxen är trygg i sin kärlek.

Du duger som du är – kräv inte för mycket av dig själv.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Slutet av veckan blir behaglig om du jobbar extra flitigt i skolan från början och inte skjuter upp saker, även om de är småtråkiga. Du träffar många nya och trevliga människor, både i vimlet ute och på sociala medier. Amors påverkan gör dig charmig och fyller dig med kärlek. Du har lätt för att flirta eller att fördjupa pågående förhållanden.

Knyt ihop lösa trådar så ser du ett avslöjande mönster.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Ett oväntat avbrott kan tvinga dig att tänka om i en skolfråga. Men oroa dig inte, på sikt blir det mycket bättre så här. Kräftan är ju omtänksam av naturen, och du vill alla väl, men tänk också på dina egna behov och önskningar. Flirtiga blickar och sexiga komplimanger från andra, ger din självkänsla en kick. Passa på att ta egna kärleksinitiativ.

Fria tankar gör det lättare att hitta kloka förklaringar.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Stjärnornas tips för bästa resultatet i skolan är att du alltid avslutar pågående arbeten, innan du kastar dig över nya uppgifter. Det blåser nya vindar som ruskar om din fritid på ett lyckat sätt. Räkna med att det kan hända roliga saker. Oroa dig inte över vad som händer i framtiden på kärleksfronten. Ta det lugnt och njut av romantiken i nuet.

Se över dina rutiner och gör förändringar om det behövs.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Grattis! Mycket tyder på att du tar ett rejält kliv framåt i något ämne i skolan. Stjärnorna spår att det är rätt tid att satsa på ett roligt fritidsintresse. Känn efter vad du gillar och gör något för din egen skull. Du har många bollar i luften och kärleken kan komma i andra hand. Se till så att din flirt eller partner inte känner sig bortglömd.

Se till helheten och häng inte upp dig på småsaker.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Det verkar som om du ligger i startgroparna inför en laddad vecka och mycket handlar om skolarbetet. Häng med klasskompisar som är på samma våglängd som du och som delar din ambition. Ett förtroligt samtal med en vän stärker dig. Amors pilar träffar mitt i prick och dina romantiska känslor är intensiva. Mycket tyder på att din kärlek är besvarad.

Ett spontant möte kan ge en djup och långvarig vänskap.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnorna ger dig en skjuts framåt och gör dig taggad att nå dina mål, både i skolan och på fritiden. Ta ett steg i taget, så att du inte överanstränger dig. Dina kompisar ger dig mycket glädje, speciellt i slutet av veckan. Även när det gäller romantik har du förmågan att skapa goda relationer. Du drar till dig mycket uppmärksamhet och kärlek.

Du måste avstå från något för att lyckas med en stor grej.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Vägen till framgång är att känna passion för det du gör, så försök att upptäcka de roliga och givande sidorna av skolarbetet. Låt inte sårad stolthet förstöra dina möjligheter inom ett viss område på fritiden. Både när det gäller vänskapliga och romantiska förhållanden är det viktigt att alltid våga och kunna prata om känsliga och djupa saker.

Tillsammans med andra går det lättare att lösa problem.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Att vara effektiv är a och o just nu i skolan. Så håll ett hyfsat snabbt tempo och dröm dig inte bort under lektionerna. Det verkar som om du och några kompisar hittar på något riktigt roligt att göra på fritiden. Och du tycks också kunna räkna med en trevlig filmkväll. Amors inflytande får dig att känna dig älskad och du har inga konkurrenter.

Att ändra uppfattning kan leda till en positiv utveckling.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Mycket tyder på att du har jättebra energier kring dig som gör att det mesta är roligt, även skolarbetet. Du känner också att du har kontroll över din tillvaro. Din personliga charm lockar till sig kompisarna och du tycks för det mesta ha trevliga personer att hänga med. Du söker kärleken, men är ingen klängranka, du vill vara fri och oberoende.

Lär känna trevliga personer som ger glädje och sympati.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Ett projekt i skolan som inte känts som din grej, visar sig gå mycket bättre än väntat. Kanske är det i själva verket något att satsa vidare på? Du verkar ha turen på din sida på fritiden och du får chansen att göra något roligt i helgen ihop med familjen. Ett missförstånd kan skapa kärlekstrassel. Men om du är öppen för dialog, reder allt ut sig.

Nyckeln till framgång är att våga skilja sig från mängden.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019

Horoskop: Så blir din höst 2019

Kärlekshoroskop: Så blir november för ditt stjärntecken