Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 46 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du får alltid nya möjligheter i skolan, så glöm tillfälliga floppar, gå vidare och lär dig av missarna. Var rädd om alla dina fina kompiskontakter. Det är inte bara är roligt att ha många vänner. Du blir också smartare av att umgås med flera olika typer av människor. Amor tycks ha en romantisk överraskning på lut åt både fria och upptagna vädurar.

Med en tydlig och rak strategi når du dina mål snabbt.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Ibland är det lätt att tappa fokus i skolan. Koncentrationen ökar om du sover bra och börjar dagen med en rejäl frukost. Att diskutera allt mellan himmel och jord med polarna och lyssna aktivt på varandra, stärker vänskapen. Amor ger dig en sorglös syn på kärleken. Singeln gillar att flirta. Den upptagna oxen hänger inte upp allt på sin relation.

Höstdeppig? Planera in något roligt att göra varje dag.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Mycket tyder på att du siktar mot ett speciellt mål i skolan och utsikterna för att nå detta är stora. Framförallt om du låter en klok person hjälpa dig att förstå viktiga saker. Plugget tar mycket energi, så passa på att vila och samla kraft när du är ledig. En viktig bit tycks falla på plats i ditt kärlekspussel och det ger känslorna extra glöd.

En öppen attityd mot omvärlden ger dig ännu fler vänner.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Planeternas position hjälper dig att nå din fulla potential. Om du tar emot nya tankar och styr din kraft, slår din begåvning ut i full blom. Ett nytt intresse fördjupar vänskapen mellan dig och en kompis. Din längtan efter romantik och kärlek växer sig större. Ett känslofyllt möte får dig att inse att du gör rätt som satsar på den här personen.

Sätt gränser och jobba på att säga nej lite oftare.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Låt din spontanitet frodas! Att följa dina impulser både i skolan och på fritiden, när du hänger med kompisarna, ger dig framgång och gör dig lyckligare. Samtidigt är det viktigt att du inte stressar för mycket. Det tycks vara dags att svara på en angelägen fråga från en viktig person. Extra härliga stunder ger ett oväntat lyft åt ditt kärleksliv.

Möt motstånd med tålamod – och du vinner i längden.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Låt dig påverkas av positiva personer i skolan och undvik bittra och självupptagna tråkmånsar som hindrar din utveckling. Att umgås och ha roligt med dina kompisar på fritiden, laddar också batterierna. Mycket tyder dock på att det är dina kärleksframgångar som ger dig de största kickarna just nu. Så njut av tillvaron och ta det du helst vill ha.

Fantastiska saker kan inträffa om du vågar ta en chans.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Se dig i spegeln varje morgon och säg: ”Jag är jättebra!” Det lyfter din självkänsla, vilket i sin tur ger framgång både i skolan och på fritiden. En kompis gör dig en tjänst som visar att hen är en mycket lojal vän. Kärlek och romantik upptar mycket av din tid. Och du kan räkna med både spänning och dramatik så fort det handlar om heta känslor.

En positiv händelse ger dig en hoppfull syn på framtiden.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Mycket tyder på att du gärna vill göra riktigt bra i från dig i ett visst sammanhang i skolan. Att vara påläst och kunna sin sak är en bra början. Se också till att du omger dig med personer som ger dig goda vibrationer.

Att försöka se det bästa hos den du älskar eller flirtar med, gör dig åtråvärd och stärker dina aktier i alla kärlekssammanhang.

Satsa på allt som bidrar till en god utveckling för dig.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Din motivation för skolarbetet finns, det gäller bara att plocka fram den. Ett bra sätt att hitta din drivkraft är att sätta upp både kortsiktiga och långsiktiga mål som är rimliga att nå. Du och en polare känner er oslagbara när ni är tillsammans. Både fria och upptagna skyttar kan se fram emot en vecka som går i den seriösa kärlekens tecken.

Var beredd på större ansvar om du antar nya utmaningar.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Inflytelserika personer i skolan tror på dig och din förmåga. Deras stöd och ditt engagemang ger dig kraft att satsa seriöst och nå goda resultat. Det är bra stämning i kompiskretsen. Och du tycks bli bjuden på en fest i helgen. Stjärnornas påverkan ger kärleken en stabil grund stå på och både fria och upptagna stenbockar vågar visa sina känslor.

Ta kontroll över tillvaron och skippa jobbiga ”måsten”.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Du har det som krävs för att lyckas. Du måste förstås vara beredd på att jobba hårt, du får ingenting gratis. Stjärnorna spår att kvällarna och helgen blir aktiva. Risken finns förstås att din hektiska tillvaro går ut över kärleken. Försök att boka in tid för bara dig och din älskling. Du som är singel ska unna dig flirta så fort tillfället bjuds.

Att tänka att man alltid ska göra sitt bästa ger medvind.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Satsa på att först och främst på att göra de viktigaste uppgifterna i skolan, det ger dina studier det rätta lyftet. Hårda ansträngningar kräver förstås en belöning. Skäm bort dig själv med roliga saker på fritiden. Inga mörka skuggor hotar kärlekslyckan. Den upptagna fiskens relation känns spännande. Singeln kan möta någon som är svår att motstå.

Ta emot en utsträckt hand – vänner får man aldrig nog av.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din höst 2019

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp