Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 45 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du fattar snabbt och det får du god användning av i skolan när tempot ökar. Falska rykten kan hota vänskapen mellan dig och en nära kompis. Men om ni ärligt söker sanningen bli ni snabbt sams igen. Var uppmärksam på romantiska tecken omkring dig. Någon vill visa sin uppriktiga kärlek, men kan vara lite för blyg för att våga närma sig dig öppet.

Sök dig till erfarna personer som kan ge dig kloka råd.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Mycket tyder på att du bubblar över av goda idéer i skolan. Och inte nog med det, andra är också med på tåget och du får chansen att genomföra det du vill. Planeternas position gör dig extra utåtriktad och helgen blir rolig. Låt inte ett romantiskt missförstånd slå rot. Var tydlig, så ställer du allt till rätta och kärlekens sol lyser snart igen.

Om du organiserar dina plikter smart, får du mer fritid.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det verkar som om du får ett överraskande, men mycket bra besked, som handlar om dina prestationer i skolan. En utekväll med kompisarna blir jätterolig och svetsar er samman ännu mer. Om du håller på med en idrott eller har ett brinnande fritidsintresse, så ska du inte ge upp, även om du stöter på motstånd. Kärleken värmer skönt i höstmörkret.

Rusa inte i väg alltför snabbt – tänk efter ibland.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Om du vill göra en omstart i skolan eller gå vidare till nya uppgifter, är det jättebra läge att satsa på det. Planeternas påverkan gör dig på gott humör och din sympatiska attityd gör att andra gärna vill hänga med dig. En inbjudan gör dig glad. Veckan får en romantisk start och de heta känslorna håller i sig. Helgen tycks bli extra kärleksfull.

En annorlunda och rolig bekantskap får dig att utvecklas.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Även om vissa i din omgivning i skolan kan vara irriterande och jobbiga, så försök att strunta i dem och arbeta vidare i din egen takt. Någon vill dig väl när det gäller en fritidsaktivitet, så ta emot kloka råd. Du träffar kompisarna en hel del under veckan, men har också behov av att vara ensam då och då. En romantisk händelse gör dig lycklig.

Att lätta ditt hjärta för en kompis får dig att må bra.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det känns inspirerande att vara tillbaka i skolan och du lär dig något som du har nytta av. Du tycks vara tvungen att ändra dina planer för en kompis skull. Men vad gör man inte för sina vänner. Det händer något roligt som sätter fart på fritiden. Din crush flirtar med dig som är singel. Du som är upptagen är på samma våglängd som din älskling.

Släpp fram mer av dig själv och låt inte andra ta över.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Planeternas position gör att du har lätt för att ta in ny information i skolan och du är extra duktig på allt som har med it att göra. Säg i från om andra i din omgivning tar dig för given och acceptera inte dumma skämt. Amor tycks ge kärlekslivet extra näring. Singeln får en romantisk komplimang. Den upptagna vågen känner sig som nyförälskad.

Fånga möjligheten och förverkliga en hemlig önskedröm.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Plugget får en bra start efter lovet, du har flyt och det verkar som om du hittar information som tidigare varit svår att ta fram. Även om det kan kännas ensamt ibland, så har du ju flera kompisar vid din sida som ställer upp i vått och torrt. Planeternas position har en positiv påverkan på ditt kärleksliv och luften fylls av romantiska vibbar.

Stanna upp och planera hur du bäst använder dina talanger.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det verkar som om du kan se fram emot en bra vecka i skolan om du är mottaglig för nya möjligheter och upplevelser. Fritiden blir rolig och relationerna mellan dig och kompisarna är harmoniska. Se dock till att få tillräckligt med sömn, så att du orkar med allt kul som är på gång. Amor ger dig en, uppriktig och allvarligt menad, syn på kärleken.

Tro inte på allt du hör – använd ditt sunda förnuft.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Du tycks ha en fin vecka att se fram emot. Även om det kan vara motigt att börja plugga igen, känns det bra när du väl är på plats och träffar alla klasskompisarna igen. Planeternas position inspirerar dig till nöjen och umgänge med dina vänner. Det verkar som om ditt kärleksliv tar nya vägar på ett bra sätt. Surfa med på den romantiska vågen.

Ett intresse för viktiga frågor ger livet större mening.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Se utmaningar i skolan som en väg till ökad kunskap. Om du anstränger dig, så är det inte så svårt som det verkar. Ledigheten tycks ha gett dig extra energi och du gör gärna roliga saker på fritiden med kompisarna. Ditt behov av att göra det vackert omkring dig, tycks tillfredsställas nu. Kärleken är viktig, samtidigt betyder den inte allt för dig.

Låt dig inte övertalas till något du är tveksam till.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Stjärnornas tips för en lyckad skolgång är att ha koll och att organisera din tid så att du hinner med läxor och prov. Sortera bort aktiviteter på fritiden som inte ger dig något och satsa i stället på sådant som du verkligen trivs med. Du är vänlig och vill alla väl. Men ge inte dina beundrare romantiska förhoppningar som du inte kan uppfylla.

Backa inte för en svår uppgift – du har det som krävs.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din höst 2019

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp