Om du är sugen på att baka men inte orkar eller har tid så finns här lösningen. Med Jelly Belly beans gelébönor kan du byta ut de klassiska och vanliga ingredienserna i olika recept till olika bönor.
I FRIDAs video testar Hanna och Sara att göra lemonad och varm choklad. Med hjälp av bönor i smakerna sockervadd och citron smakar det lemonad och grillad marshmallow och chokladpudding gör att det smakar varmchoklad. Så coolt!
Bönorna passar de allra flesta då de är gluten-, laktos-, nöt och gelatinfria. Att de smakar så verklighetstroget är för att de smaksätts både i skalet och ända in till kärnan.
– Det var väldigt bra att det är gluten- och laktosfritt. Det är inte så många godisar jag kan äta eftersom jag är det, säger FRIDA-Hanna som gjorde videon.
Under bakningen använde vi oss av Jelly Belly beans stora presentask som innehåller 50 smaker. I den finns massa fler förslag på bönor du kan blanda för att få till smaker som tårta, blåbärspannkakor och äppelpaj.
Foto: IBL
Det här är ett samarbete med Jelly Belly bean.