Du behöver (för cirka tolv bitar):
150 g smör
4 ägg
4 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
5 msk kakao
2 dl vetemjöl
1 nypa flingsalt
en halv burk karamelliserad mjölk (ca 200 g)
Topping
cirka en halv burk karamelliserad mjölk
en skvätt vispgrädde
salta jordnötter
delade dumlekolor
minimarshmallows
Gör så här!
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en springform, 22–24 cm i diameter.
2. Smält smöret och låt det svalna något. Rör ihop ägg och socker i en bunke.
3. Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke, och rör sedan ner det i äggblandningen. Rör slutligen ner smöret, vispa inte.
4. Fördela smeten jämnt i formen och klicka ut den karamelliserade mjölken. Grädda mitt i ugnen
i 20–25 minuter. (Kakan ska vara lös i mitten – den blir fastare efter att ha stått kallt.)
5. Låt den avsvalnade kakan stå i kylskåp i minst fyra timmar.
6. Rör ihop karamelliserad mjölk och en skvätt ovispad grädde till en kolasås. Ringla såsen över
kakan och strö över salta jordnötter, dumlekolor och minimarshmallows.

Receptet kommer från boken Baka med godis av Jenny Warsen.
Fler recept:
Stor chokladbollstårta
Kladdkakecookies med nutella och godis
Gör din egen american oreo milkshake — bara tre ingredienser
Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.
Foto: Ulrika Pousette