Konsten att vara och Frågar åt en kompis är två poddar Frida rekommenderar

Poddtips: 8 girl power-poddar du inte vill missa

Har du slut på poddar att lyssna på? Här är åtta poddar som tar upp allt från mensvärk och ångest till kärlek och pepp!
I Konsten att vara pratar Clara Henry och Gustaf Jenrberg om ångest och vardagsproblem

Konsten att vara

Clara Henry, som vi känner igen från Youtube och Melodifestivalen, poddar med vännen Gustaf Jernberg. På ett roligt och personligt sätt pratar de både om enkla vardagsproblem och svårare saker, som att ha ångest eller vara introvert. Du kommer garanterat känna igen dig i Konsten att vara, som har en fin balans mellan humor och allvar.

Keyyo och Hampus svarar på alla tabubelagda frågor i Frågar åt en kompis

Frågar åt en kompis

Har du någon gång undrat hur du ska lyckas med din snapchat-flirt? Hur länge du kan gå oduschad? Eller hur du bäst påpekar att någon har spenat mellan tänderna? Kristina ’Keyyo’ Petrushina och Hampus Hedström låter dig ställa alla pinsamma frågor du inte vågat fråga själv – och försöker hitta svaren. Ibland genom att ringa Trafikverket eller McDonald’s kundtjänst McSvar. Du får ett gott skratt och lär dig många nya fun facts av att lyssna på Frågar åt en kompis.

Systrarna Larsson delar med sig av artistliv och samtidsanalyser

Systrarna Larsson

Forni och Hamilton

Häng med bakom kulisserna i superstjärnan Zara Larssons och lillasystern Hanna Larssons liv. I podden pratar de om kändisar, samtidsfenomen och artistliv på ett lättsamt och inbjudande sätt. Det känns helt enkelt som att du är med i samtalet! Nu ska systrarna precis flytta till en egen lägenhet och delar med sig av alla tankar inför flytten.

Forni och Hamilton

Bloggaren Michaela Forni poddar tillsammans med Michaela Hamilton, som är en av manusförfattarna till Eagles. I podden pratar de om både kärlek, vänskap, svek och sorg. Om hur det var att vara 15 år och hur man gör slut med en vän. Det är som att lyssna på två storasystrar som delar med sig av många erfarenheter och bra råd. Unikt för Forni och Hamilton är att varje avsnitt börjar med en egenskriven text/krönika, som avslöjar vilket ämne de kommer prata om.

I P3 musikdokumentär får du följa Ariana Grande, Cardi B, Lady Gaga och många fler artister

P3 musikdokumentär

Följ med på Ariana Grandes resa från barnstjärna till superstjärna, Taylor Swifts revansch och Lady Gagas kamp mot både övergrepp och elaka rykten. P3 musikdokumentär ger dig en inblick i några av de största artisternas liv och vägar till kändisskapet. Varje avsnitt är en perfekt blandning av intervjuer med närstående, stjärnornas egna ord och låtar.

Peg Parnevik och Penny Parnevik delar med sig av personliga berättelser

Pillowtalk med Peg & Penny

På härlig svengelska berättar systrarna Parnevik avslappnat om sådant som är både kul och jobbigt, ofta utifrån egna erfarenheter. I Pillowtalk får du höra om krossade hjärtan, familjerelationer och knep för att älska dig själv. Just nu handlar podden till stor del om Pennys graviditet och alla känslor som den medför.

Menspodden reder ut alla dina frågor om mens

Menspodden

Vad är en normal menssmärta? Vilka preventivmedel finns det? När bör du söka hjälp för din PMS? Baaams Nathalie Mark bjuder in olika experter för att reda ut allt du någonsin undrat om mens. Och allt du inte visste att du ville veta. På ett befriande sätt slår Menspodden hål på alla myter och lär dig mer om sjukdomar som endometrios och PCOS.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf pratar om sex, relationer och psykisk ohälsa i sin podd

Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso berättar om livet som två av Sveriges största influencers – på ett väldigt bjussigt sätt. Har du sagt A får du säga B rymmer allt från sex och relationer till ätstörningar och psykisk ohälsa. Från jobb och vardag till fest och galor. Alice och Bianca kommer garanterat få dig att både skratta och gråta.

Alla poddar går att lyssna på i Spotify eller appen Podcaster.

Läs mer:

Äntligen! Då släpps del två av Felix Sandman och Benjamin Ingrossos podd

Menspodden: Därför kan din första mens vara ”fejkmens”

Bianca Ingrosso bekräftar: ”Han är min nya pojkvän”