chips med smör och havssalt

Nu kommer chips med smak av smör och havssalt

När du trodde chipshyllan var fulländad – nu lanserar OLW räfflade chips med smak av smör och havssalt! Men det gäller att vara snabb.

Chipsföretagen fortsätter att leverera nya smakupplevelser som toppar varandra. Nu kan du njuta av OLW:s nyhet Smör och havssalt – två av väldens bästa smakhöjare i kombination kan ju bara inte gå fel? Förutom att glädja alla chipsälskare, är chipsen också ett nytt samarbete ihop med Maskrosbarn, en barnrättsorganisation som stödjer unga som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk.

– Genom att låta Maskrosbarns viktiga budskap pryda våra påsar hoppas vi att fler ska få upp ögonen för organisationen och det viktiga arbete Maskrosbarn gör för barn och ungdomar. Fredagsmys handlar om så mycket mer än att äta chips. Det handlar om en stund där vi kan mötas och bara vara, där alla barn har rätt att få känna trygghet och gemenskap, har man tidigare sagt från OLW.

Smaken är dock bara på tillfälligt besök så passa på medan du kan! Estrella har redan testat smakkombinationen tidigare, då den var på tillfälligt besök även hos dem för några år sedan. Och eftersom vurmen för smör och salt inte direkt svalnat sedan dess tror vi på succé!

Gör ett chipstest!

Svårt att veta vilken smak du ska satsa på och som är allra godast? Varför inte satsa på ett chipstest nästa gång det vankas partaj eller filmkväll? Här hittar du en proffsig guide som gör chipssmakandet till en upplevelse utöver det vanliga – där man betygsätter allt ifrån doft till textur.

Vi är ganska säkra på att Smör och havssalt skulle kamma hem höga betyg i testet – vi kommer i alla fall prova snarast!

Du hittar den nya smaken i utvalda butiker från och med nu. Samtidigt lanseras även smaken Ost, tomat och lök.

Foto: OLW

LÄS MER:

Ben & Jerry’s släpper glass med potatischips 

13 märkliga smaker på chips du inte trodde fanns

Estrella släpper brännheta chips – är barnförbjudna